• LIFE&STYLE

    MasterChef: Καταστροφική τοξικότητα ο Μπόμπαινας, λέει ο Ηλίας Μαμαλάκης

    • NewsRoom
    Δημήτρης Ταϊρίδης, παίκτης MasterChef

    Δημήτρης Ταϊρίδης


    Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του «Μπόμπαινα» κατά κόσμον Δημήτρη Ταϊρίδη στο MasterChef.

    Ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής του Star κατάφερε να εξοργίσει ακόμα και τον γνωστό σεφ Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίος εμφανίστηκε σε προηγούμενο επεισόδιο ως guest κριτής.

    Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για μια «καταστροφική τοξικότητα».

    Μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, ο διάσημος σεφ έγραψε:

    «Παρακολούθησα σχολαστικά το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Είδα μια τρομακτική τοξικότητα εκ μέρους του διαγωνιζόμενου Δημήτρη ή Μπόμπαινα, όπως αυτοαποκαλείται εκμεταλλευόμενος τη φήμη της ταβέρνας της μητέρας του. Μια τοξικότητα καταστροφική.

    Εμπαίζει τους νεαρούς άπειρους παίκτες που, μεταξύ μας, στερούνται εμπειριών. Και δημιουργεί ένα κλίμα χυδαίας αντιπαλότητας, κάνοντας στρατηγικές ανύπαρκτες και χαλώντας την θετική ενέργεια του συνόλου.

    Ακόμα και οι κριτές αρνούνται να τον ακούσουν και να εμπλακούν στο αρνητικό κλίμα. Γιατί όμως έτσι; Δείχνει να είναι ένας καλός μάγειρας που υπερέχει μαγειρικά από πολλούς άλλους παίκτες.

    Μπορεί να μαγειρέψει και είναι ένας υποψήφιος νικητής. Τι χρειάζονται όλα αυτά;

    Προτείνω στην παραγωγή να τον μαζέψει και κυρίως να σταματήσει τα τοξικά βίντεο με την γνώμη του και την ολοφάνερη εχθρότητα προς τα πάντα. Αν μπορούσε θα καθαιρούσε τους κριτές να γίνει αυτός κριτής στη θέση τους. Αλίμονο σ’ όσους βρεθούν μαζί του στην ίδια κουζίνα.

    Κύριε Δημήτρη συμμετέχετε σ’ έναν διαγωνισμό μαγειρικής, όχι στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας».

    Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:

    Έκανε ότι αποχωρεί

    Ο «Μπόμπαινας» έχει καταφέρει να γίνει ο πιο ανεπιθύμητος παίκτης του παιχνιδιού.

    Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο προσποιήθηκε ότι αποχωρεί από το MasterChef, εξοργίζοντας τους συμπαίκτες του.

    «Δεν θα πιστεύουν τι θα τους συμβεί, έχω στο μυαλό μου κάτι που τους έρχεται βαρύ» είπε στην κάμερα στην αρχή και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Με υποβαθμίζουν, με λένε παλιάς κοπής, ότι δεν έχω ικανότητα. Περιμένω στο πλυντήριο τελευταίος, αν μαγειρέψω κάτι στο σπίτι το πετάνε στα σκουπίδια. Μιλάνε για σεβασμό. Πάρε να έχεις και μπροστά και πίσω από τις κάμερες».

    Όταν ο Δημήτρης πήγε στο σαλόνι με τις βαλίτσες από το δωμάτιό του, φώναξε: «Πόλεμο θέλετε, πόλεμο θα έχετε. Ο Μπόμπαινας είναι σκληρό καρύδι». Όλο αυτό που έκανε ο Δημήτρης, ήταν για να τρολάρει τους συμπαίκτες του, αφού παρέμεινε κανονικά.

    «Το όλο σκηνικό είναι για γέλια», σχολίασε η Φανή, με τον «Μπόμπαινα» να δηλώνει: «Είμαι περίεργος όταν βγω έξω από το MasterChef να ακούσω το σχόλιο του καναπέ, της κλίκας, των σκοτεινών δωματίων του σπιτιού, τα κέντρα λήψεων κι αποφάσεων, Ελπίδα, Νικήτας και συμπαραμαρτούντες».

    Εν τέλει από το παιχνίδι αποχώρησε ο Γιώργος Μελανδίνος.

    Τι θα δούμε απόψε

    Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Μελανδίνου, η μπλε ομάδα μετρά ήδη ένα μέλος λιγότερο και είναι εν αναμονή των αποφάσεων του Μάριου Λιόλιου, που κατάφερε να κερδίσει τη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας και κατά συνέπεια τα πλεονεκτήματα σε αυτή την Ομαδική Δοκιμασία.

    Πώς θα επηρεάσουν οι αλλαγές, που θα προκύψουν από τις επιλογές του Μάριου, τις δυο ομάδες;

    Ένας πάγκος με καμπάνες και ένα σφυρί, σηματοδοτούν την επιστροφή μιας αγαπημένης Ομαδικής Δοκιμασίας, αυτής του πλειστηριασμού.

    Ο «χρόνος είναι χρήμα» και οι δυο αρχηγοί στη θέση των πλειοδοτών και με τον Σωτήρη Κοντιζά στη θέση του δημοπράτη, καλούνται να κάνουν τις καλύτερες επιλογές για την ομάδα τους.

    Πόσο «ακριβά» είναι διατεθειμένοι να «πληρώσουν» για να αποκτήσουν τα υλικά, που θεωρούν ευνοϊκότερα για αυτή τη δοκιμασία; Αλλά και πόσο σημαντικός θα είναι ο εξοπλισμός, που θα έχουν στη διάθεση τους να μαγειρέψουν, αφού μόνο μία ομάδα θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ηλεκτρικό μηχανισμό;

    Οι δυο ομάδες καλούνται να παρουσιάσουν ένα μενού πέντε σταδίων, που θα περιλαμβάνει σούπα, σαλάτα, ορεκτικό, κυρίως και γλυκό, μαγειρεύοντας σε διαφορετικό χρόνο, με διαφορετικά υλικά και διαφορετικό εξοπλισμό η κάθε ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι δυο ομάδες έχουν ανάγκη τη νίκη.

    Η κόκκινη ομάδα δείχνει πιο ενωμένη από ποτέ. Θα καταφέρουν άραγε οι μπλε να «γεφυρώσουν» το χάσμα, που έχει δημιουργηθεί από τις προηγούμενες ομαδικές δοκιμασίες;

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

    Survivor: Η Κάτια μιλά για την Ουκρανία και τους γονείς της



    ΣΧΟΛΙΑ