array(0) {
}
        
    
Menu
-0.08%
Τζίρος: 54.12 εκατ.

Τραμπ: Υπέγραψε το διάταγμα με τις εξαιρέσεις για τους δασμούς στα αυτοκίνητα

Life & Style

MasterChef: Απαιτητική δοκιμασία για την «χρυσή» δεκάδα (video)

Comments

Μετά την πολύκροτη αποχώρηση της Κατερίνας Λένη, η 9η Ομαδική Δοκιμασία βρίσκει την τελική, «χρυσή δεκάδα» του MasterChef 4, στο Νέο Μουσείο του ΟΣΕ.

Περιστοιχισμένοι από παλαιά βαγόνια και από τη γνωστή Ροτόντα, το χαρακτηριστικό ημικυκλικό μηχανοστάσιο, που χρονολογείται στις αρχές του 20ου αιώνα, οι δέκα του διαγωνισμού καλούνται να φτιάξουν ένα ιδιαίτερο μενού.

Χωρισμένοι σε δύο ομάδες, Mπλε και Kόκκινoυς, θα χρειαστεί να δημιουργήσουν πιάτα βασισμένα στο μενού 100 ετών περίπου, όπως εκείνο του θρυλικού Orient Express το 1925!

Με βάση τη γαλλική κουζίνα και τις γαλλικές τεχνικές, οι πενταμελείς ομάδες θα πρέπει να «σαγηνεύσουν» γευστικά τον Chef της Γαλλικής Πρεσβείας, Ζαν Μαρί Χόφμαν και τον γνωστό με τιμητικές διακρίσεις, «τεχνίτη» και βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin, Stephan Buron.

Αρχηγοί και υπαρχηγοί θα κληθούν να συντονιστούν για ένα μενού σε κοσμοπολίτικο ύφος και να παρουσιάσουν τα πιάτα τους σε κανονικούς ρυθμούς εστιατορίου!

Οι δύο ομάδες δε φτάνει όμως να δημιουργήσουν νόστιμα και όμορφα πιάτα: θα κριθούν και για τη συνολική τους στάση, τον επαγγελματισμό τους αλλά και τον τρόπο εργασίας τους, που αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία, κατά τη θεωρία των τριών Μεντόρων, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλου, στην ολοκληρωμένη εικόνα ενός σωστού MasterChef.

Δείτε το trailer:

Κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00 στο STAR.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραμπ: Υπέγραψε το διάταγμα με τις εξαιρέσεις για τους δασμούς στα αυτοκίνητα
Το Πεκίνο επιτίθεται στον Τραμπ: «Δεν θα γονατίσουμε, αντισταθείτε στον νταή της Αμερικής» (video)
Θα πληρώσετε με IRIS ή με κάρτα; – Τι θα ισχύσει από την 1η Νοεμβρίου στις συναλλαγές
Η Rolls-Royce λατρεύει το σκάκι
Άλις Γουόλτον: Η νέα πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου που εκθρόνισε την Φρανσουάζ Μπετενκούρ Μεγιέρ
ΑΒΑΞ: Έτος ορόσημο και κερδοφόρο το 2024 για τον όμιλο – Οι τομείς που στοχεύει
Το νέο ράλι (;) των τραπεζών, τα 7b του Περιστέρη, το νέο big deal του Εξάρχου, ο υφυπουργός που εξόργισε τον Στασινόπουλο, ποιος είναι ο businessman που έδειραν στην Γλυφάδα, το νέο deal του Πατίτσα και ποιος υπάλληλος ενός εφοπλιστή θα πάει φυλακή
Σιδηρόδρομος: Ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι Ευρωπαίοι «μνηστήρες» για τη θέση του τεχνικού συμβούλου στον νέο ΟΣΕ;
Κίνητρα για επιστροφή γιατρών: Τα υπέρ και τα κατά
«Ανάσα» για χιλιάδες ιδιοκτήτες οικοπέδων σε οικισμούς – Το «παράθυρο» του ΣτΕ και η ρύθμιση Παπασταύρου