Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Μαρίνα Βερνίκου: Το sexy video στο TikTok με κούκλο σταρ του Netflix

Στο Νησί των Ανέμων βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο κούκλος σταρ της Ιταλίας Σιμόνε Σουζίνα.

Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί με τον Μικέλε Μορόνε στο «365 ημερές» εθεάθη στη Μύκονο να κάνει τις βόλτες του και να τραβά τα γυναικεία βλέμματα.

Ο Σιμόνε Σουζίνα συναντήθηκε με τη Μαρίνα Bερνίκου και την παρέα της και δημοσίευσαν και στιγμιότυπα στο Instagram.

Μάλιστα τον έπεισε να βγει σκηνοθετημένα από τη θάλασσα για να τραβήξει βίντεο για το TikTok της προσδοκώντας εκατομμύρια views.

«Ο Simone είναι φίλος. Όταν βγήκε κάποια στιγμή από τη θάλασσα του λέω ξαναβγές από τη θάλασσα να σε βγάλω βίντεο γιατί αν το βάλω στο tiktok θα έχεις πάνω από 3million views. Μου λέει οκ βάλτο γιατί εγώ δεν έχω tiktok να δούμε» έγραψε η ίδια στο επίμαχο βίντεο.

 

@marinavernicos

Ο Simone ειναι φιλος. Οταν βγηκε καποια στιγμη απο την θαλασσα του λεω «ξαναβγες απο τη θάλασσα να σε βγαλω βιντεο γιατι αν το βαλω στο tiktok θα εχεις πανω απο 3million views. Μου λεει οκ βαλτο γιατι εγω δεν εχω tiktok να δουμε» #susinnasimone #mykonos #mykonosgreece #principotemykonos

♬ original sound – Marina Vernicos

 

Διαβάστε επίσης

Ρόι – Νταϊάνα Βάγγελου: Ιστορική δωρεά $400 εκατ. από το ζεύγος ομογενών στο Columbia