• LIFE&STYLE

    Μάργκοτ Ρόμπι: Θα κερδίσει $50 εκατ. από τον ρόλο της Barbie

    • NewsRoom


    Αυτή η «Barbie» σαρώνει!

    Η πρωτοφανής επιτυχία της ταινίας  στα παγκόσμια ταμεία έχει οδηγήσει σε μαζικά κέρδη για την παραγωγό και πρωταγωνίστρια Μάργκοτ Ρόμπι.

    Η 33χρονη ηθοποιός φέρεται να έχει πάρει σπίτι μέχρι στιγμής 50 εκατομμύρια δολάρια μισθό συν τα bonus

    Η «Barbie» πρόσφατα έγινε η 51η ταινία που πούλησε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια από εισιτήρια διεθνώς, ενώ αυτήν την εβδομάδα εκθρόνισε τον «Σκοτεινό Ιππότη» του 2008 ως η πιο κερδοφόρα ταινία που έβγαλε ποτέ η Warner Bros.

    Η 10ψήφια αμοιβή της, που περιλαμβάνει την προκαταβολή των 12,5 εκατομμυρίων δολαρίων, θα αποτελέσει μία από τις υψηλότερες που έλαβε ποτέ γυναίκα ηθοποιός. Την κάνει πλέον να βρίσκεται μια ανάσα από τη Σάντρα Μπούλοκ, η οποία θριάμβευσε το 2014 με κέρδη που άγγιζαν τα 70 εκατομμύρια δολάρια για τον ρόλο της στο «Gravity».

    Άλλωστε, τα λεφτά της αναμένονται να αυξηθούν, καθώς η Barbie συνεχίζει να αποδίδει εξαιρετικά στο box office. Μόνο το 4ο Σαββατοκύριακό της έφερε κέρδη άνω των 30 εκατομμυρίων δολαρίων και βάζει πλώρη να γίνει η ταινία με τα περισσότερα κέρδη για φέτος!

    Όμως η Ρόμπι φαίνεται να βρίσκει τον τρόπο να πάρει αυτή το στέμμα της πιο υψηλής αμοιβής που έγινε ποτέ σε ηθοποιό. Προς το παρόν, αυτό ανήκει στον Τομ Κρουζ, ο οποίος έλαβε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια μετά την επιτυχία του «Top Gun: Maverick», του απόλυτου περσινού blockbuster με κέρδη γύρω στα 1,5 δισ.

    Έχει εξελιχθεί πολύ από την πρώτη της εμφάνιση στην υποκριτική. Τον περασμένο μήνα αποκάλυψε ότι η μαμά της τη βοήθησε να ορθοποδήσει με δανεικά.

    «Τη θυμάμαι να παίρνει λεφτά από την υποθήκη του σπιτιού και να μου τα δανείζει», ανέφερε στο CBS. «Επομένως, ήξερα πως έπρεπε να της τα επιστρέψω κάποια στιγμή».

    Η Ρόμπι είπε ότι σημείωνε με προσοχή όλα τα χρήματα που της δάνειζε η μαμά της, γράφοντάς τα σε ένα κομμάτι χαρτί.

    «Μέχρι μια μέρα, όταν έβγαλα αρκετά, απλά την ξεχρέωσα,» είπε. «Ήμουν σε φάση “Μαμά, μην ανησυχήσεις ξανά για την υποθήκη, δεν υπάρχει πια».

    Διαβάστε επίσης:

    Apple: Ξεκινά η παραγωγή του iPhone 15 στην Ινδία

    Ρωσία: Το διαστημόπλοιο Luna-25 εισήλθε στην τροχιά της Σελήνης

    Ισπανία: O Πέδρο Σάντσεθ ζητά την εμπιστοσύνη της Βουλής για τον σχηματισμό κυβέρνησης



    ΣΧΟΛΙΑ