• LIFE&STYLE

    Mad Video Music Awards 2024: Ένα εντυπωσιακό viral show στη μεγαλύτερη μουσική γιορτή της χώρας

    • NewsRoom


    Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ συμπλήρωσαν φέτος 21 χρόνια και για ακόμα μία χρονιά παρουσίασαν, την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο κατάμεστο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, ένα εντυπωσιακό viral show που δημιουργεί τις νέες τάσεις στη μουσική, αναδεικνύει τους καλύτερους καλλιτέχνες του σήμερα και παρουσιάζει τα ταλέντα του αύριο.

    Τα φετινά Mad Video Music Awards από την ΔΕΗ συνδύασαν φέτος την αγάπη για τη μουσική με την αγάπη για τον πλανήτη που μας φιλοξενεί. Με τη στήριξη του μεγάλου χορηγού, τη ΔΕΗ, για τέταρτη συνεχή χρονιά, τα Mad VMA απέκτησαν πράσινο πρόσημο και έδωσαν μια μεγάλη αγκαλιά στο περιβάλλον με τις δράσεις τους.

    Για δεύτερη συνεχή χρονιά, μια μέρα νωρίτερα από τη βραδιά της απονομής, το MAD VMA Village Festival από την ΔΕΗ, το πράσινο «χωριό» των βραβείων, υποδέχτηκε το κοινό, στον εξωτερικό χώρο Tae Kwon Do, σε μία μοναδική MAD εμπειρία.

    Με δωρεάν είσοδο, όλοι όσοι βρέθηκαν στο MAD VMA Village Festival από την ΔΕΗ είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε all-day events, δράσεις με green vibes, fun workshops και inspirational talks από τους πιο hot superhosts, και να παίξουν παιχνίδια μέχρι τελικής πτώσης!

    Αποκορύφωμα του φεστιβάλ, η μεγάλη MAD συναυλία με το απόλυτο icon, την Anastasia, το βράδυ της Τρίτης, που ξεσήκωσε το κοινό, αλλά και το καλύτερο κλείσιμο του διημέρου, την Τετάρτη 19 Ιουνίου, το after party των βραβείων, με DJ τον Αντώνη Δημητριάδη!

    Αξίζει να σημειωθεί, ότι και αυτήν τη χρονιά ο θεσμός των MAD VMA ήταν sold out, ενώ η συμμετοχή του κοινού στην ψηφοφορία ήταν ιδιαίτερα υψηλή με εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους να καταμετρώνται για να αναδείξουν τους μεγάλους νικητές της βραδιάς.

    Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό

    Το διαχρονικό ελληνικό μουσικό θεσμό παρουσίασε ο Θέμης Γεωργαντάς, έχοντας μαζί του τους Superhosts: Dat Lilly, Fipster, Elena & Fenia, Modern Cinderella, Vangelis Nakis, Pamairii, Giannis Tsioras και Ilenia Williams .

    Η βραδιά ξεκίνησε με ένα δυνατό opening act από τον αγαπημένο DJ και παραγωγό Αντώνη Δημητριάδη – AD1 και τον Steve Onemanshow που έδωσαν τον παλμό μέσα στο γήπεδο ξεσηκώνοντας τους θεατές.
    Στη συνέχεια, οι Lava και Ropex, η Silia Kapsis και ο Θέμης Γεωργαντάς ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν τα «Balkan Disco» και «Houdini».

    H Dat Lilly και ο Fipster, δύο από τους superhosts της βραδιάς, εγκαινίασαν το Chat Box by PANTENE, μεγάλου υποστηρικτή της βραδιάς, όπου υποδέχτηκαν τους συμμετέχοντες για τις πιο hot ερωτήσεις.

    Ακολούθησε ο Γιώργος Σαμπάνης με το τραγούδι «Ονειροπαρμένος» και τον συνόδευσε ο Lil Koni στο τραγούδι «Ρώτα».

    Ο Fipster και η Μαίρη Συνατσάκη απένειμαν το βραβείο «Καλύτερο Άλμπουμ» στην Αναστασία για το τραγούδι «Ευχή».

    Η Lila ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε τα «Deja Vu / Atoutaler / 9ari / Allou / Ανασαίνω & Ζαλίζομαι» στο special act της PANTENE, ενώ μαζί της χόρεψαν οι νικητές των Dance Auditions by PANTENE.

    Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απένειμε το βραβείο «Best Performer» στην Ελένη Φουρέιρα.

    Το «0-100» τραγούδησε στη σκηνή ο FY, ενώ μαζί του εμφανίστηκαν ο Stan Αντιπαριώτης και ο Seno σε μία νέα εκδοχή του «Σε θέλω εδώ». Οι εικόνες που προβλήθηκαν στα video walls κατά τη διάρκεια του act δημιουργήθηκαν με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης και του εργαλείου Amazon Bedrock της Amazon Web Services.

    Στην κατηγορία «Καλλιτέχνης Urban», το βραβείο απένειμε η Μαρία Σολωμού στον Rack.

    Στη διάρκεια της βραδιάς, η ΔΕΗ παρουσίασε ένα δημιουργικό και fun challenge με τη συμμετοχή καλλιτεχνών για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με καθημερινές συνήθειες όλων μας και τον τρόπο που αυτές σχετίζονται με τον περιβάλλον και τον πλανήτη μας.

    Ο Κώστας Μαρτάκης με τους 3SUM, Khay Be και Joanne ερμήνευσαν τα «Θέλω επειγόντως διακοπές» και «Let’s get loud» στο special act της BACARDI, με τη Modern Cinderella σε μία hot εμφάνιση.

    Στη διάρκεια της βραδιάς, η ΔΕΗ παρουσίασε ένα δημιουργικό και fun challenge με τη συμμετοχή καλλιτεχνών για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με καθημερινές συνήθειες όλων μας και τον τρόπο που αυτές σχετίζονται με τον περιβάλλον και τον πλανήτη μας.

    Ο Κώστας Μαρτάκης με τους 3SUM, Khay Be και Joanne ερμήνευσαν τα «Θέλω επειγόντως διακοπές» και «Let’s get loud» στο special act της BACARDI, με τη Modern Cinderella σε μία hot εμφάνιση.

    Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούριου απένειμε το βραβείο για την κατηγορία «Καλλιτέχνης Λαϊκό» στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

    Η Κατερίνα Λιόλιου εμφανίστηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας το τραγούδι «Νοικιάστηκε».

    Για το «Τραγούδι της Χρονιάς Αirplay», η Μπέττυ Μαγγίρα παρέδωσε το βραβείο στον Γιώργο Σαμπάνη για το τραγούδι «Μόνο με ‘σένα».

    Ο Ιταλός superstar Mahmood, που ήρθε αποκλειστικά στην Ελλάδα για τα MAD VMA, ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε τα «Soldi» και «Tuta Gold». Αμέσως μετά, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΜΙΝΟS ΕΜΙ και Πρόεδρος της IFPI Ένωσης Ελλήνων Παραγωγών Hχογραφημάτων, κυρία Μαργαρίτα Μάτσα, του απένειμε τον πλατινένιο δίσκο για τις πωλήσεις του τραγουδιού “Soldi” στην Ελλάδα.

    Ακολούθησε η απονομή του βραβείου «Καλλιτέχνης Ποπ» το οποίο έλαβε η Marina Satti από την Αθηναΐδα Νέγκα.

    Φέτος, το Τιμητικό Βραβείο «MAD Icon» παρέλαβε η number one Έλενα Παπαρίζου, από τον Φωκά Ευαγγελινό.

    H αγαπημένη καλλιτέχνις ερμήνευσε ένα medley με τα «Μαύρα Γυαλιά / Πυροτεχνήματα / Together Forever / Αναπάντητες Κλήσεις και Τρελή Καρδιά», ενώ μαζί της στη σκηνή ανέβηκε στη συνέχεια ο Γιώργος Σαμπάνης και μαζί τραγούδησαν το «Φιλί της ζωής».

    Το βραβείο «Καλλιτέχνης Ποπ Λαϊκό» απένειμε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης στη Δέσποινα Βανδή.

    Στο special act της ADIDAS, η Josephine τραγούδησε το «Game» ενώ μαζί της εμφανίστηκαν οι Ivan Greko και Στάθης Ξένος ερμηνεύοντας μία special εκδοχή το «Κορνάρω».

    Ο Νίκος Κοκλώνης απένειμε το βραβείο για το «Καλύτερο Ντουέτο» στους Apon και Ελένη Φουρέιρα για το «Γδύσου».

    Ο Rack παρουσίασε ένα medley με τα τραγούδια «Unique / Amor / 9MM / Favela», ενώ μαζί με τη Lila ερμήνευσαν το «Bam Bam».

    Το βραβείο «Καλύτερη Μπαλάντα» απένειμε η Κατερίνα Καραβάτου στον Zaf για το τραγούδι «Pes».

    Στη διεθνή μουσική σκηνή, το MAD RADIO 106,2 τίμησε τον Ed Sheeran και τον Sam Smith με το βραβείο Song of the year ενώ απένειμε το βραβείο Artist of the year στη Shakira, που έστειλαν το δικό τους μήνυμα αποκλειστικά για τα βραβεία.

    Οι Kings με τον Mc Daddy και τον Ivan Greko τραγούδησαν το «Σου Κου» στο special act της AXE, ενώ ακολούθησε το «Αmore Mio» από τους Kings, Mc Daddy και Διονύση Σχοινά.

    Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απένειμε το βραβείο «Καλύτερο Ποπ» στον Κωνσταντίνο Αργυρό για το τραγούδι «Ελπίδα».

    Η Αναστασία τραγούδησε το «Σιγά το πράγμα» και στη συνέχεια, μαζί με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Enisa ερμήνευσαν τα «Kiss Kiss / Φιλάκια» και «Allo».

    Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης απένειμε το βραβείο «Καλύτερο Λαϊκό Modern» στην Κατερίνα Λιόλιου για το τραγούδι «Η γυναίκα της ζωής σου».

    Στο special act της MAYBELLINE, η Marseaux ερμήνευσε το τραγούδι «Dame Fuego» και στη συνέχεια, μαζί την Billie Kark  τραγούδησαν το «Πάρτυ».

    O Θάνος Κιούσης απένειμε το βραβείο «Καλύτερο Dance» στον Trannos για το τραγούδι «Tik Tak».

    To Mad, σε ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό act, παρουσίασε the next big newcomers καλλιτέχνες. Ο Zaf τραγούδησε το «Χρόνος», ο Roi ερμήνευσε το «Jimmy Choo» και «Forema», και ακολούθησε ο Sicario με το τραγούδι «Ίσως».

    Οι Ilenia Williams και Duke, παρουσιαστές του  Mad TV, απένειμαν το βραβείο «Καλύτερο Urban» στους Τοquel και Lila για το τραγούδι «Allou».

    Αμέσως μετά, ο Πέτρος Ιακωβίδης ανέβηκε στη σκηνή τραγουδώντας τα «Πες μου κάτι» και «Απόψε θέλω», ενώ μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου ερμήνευσαν το τραγούδι «Θα μας μάθει όλη η χώρα».

    Η Έβελυν Καζαντζόγλου παρέδωσε το βραβείο «Καλύτερο Ελληνικό Χορευτικό» στην Αναστασία για το τραγούδι «Σημάδι».

    Στην κατηγορία «Τραγούδι Viral» κέρδισε το «Ταξίδι» της Μαρίνα Σπανού, η οποία μέσα από video έστειλε το δικό της μήνυμα ευχαριστώντας το κοινό.

    Στο special act της COCA COLA, o Κωνσταντίνος Αργυρός ερμήνευσε το «Σ’ αγαπάω γιατί», ενώ στη συνέχεια μαζί με τον Rack τραγούδησαν το «Είσαι τρέλα».

    Το βραβείο «Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος» παρέλαβε ο Sicario από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Mad Radio 106,2, Έλενα Κώνστα και Λάμπρο Κωνσταντάρα.

    Η Ελένη Φουρέιρα τραγούδησε το «Αριστούργημα» και μαζί με τον FY ερμήνευσαν το «Αεροπλάνο».

    Το βραβείο «Τραγούδι της Χρονιάς Digital» απένειμαν η Ελένη Βουλγαράκη και ο Αντώνης Δημητριάδης στους Lila και Rack για το τραγούδι «Déjà Vu».

    Ο Trannos ανέβηκε στη σκηνή με το τραγούδι «Grammes» και μαζί με τον Θοδωρή Βερλή και την Καίτη Γαρμπή ερμήνευσαν το «Sukarie». Στη συνέχεια, η Καίτη Γαρμπή και ο Αναστάσιος Ράμμος ερμήνευσαν το τραγούδι «Ευαισθησίες».

    Το βραβείο «Viral Hero» απένειμε στον Fipster ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

    H Marina Satti εμφανίστηκε στη σκηνή με τα τραγούδια «Αχ Θάλασσα / Mixtape» και στη συνέχεια μαζί με τον Oge τραγούδησαν το «LALALA».

    Ο Ανδρέας Γεωργίου παρέδωσε το βραβείο «Video της Χρονιάς» στις ΜΕΛΙSSES για το τραγούδι «30 – 40».

    Ο Θοδωρής Φέρρης τραγούδησε το «24 ώρες», ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή η Δέσποινα Βανδή και μαζί ερμήνευσαν τα «Πάλι Πάλι» και «Πανσέληνος».

    H Δέσποινα Βανδή τραγούδησε το «Γυναίκα» σε ένα εντυπωσιακό closing act.

    Εδώ μπορείτε να δείτε το video με αποσπάσματα από τις εμφανίσεις  & τις απονομές

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ

    Εδώ μπορείτε να δείτε videos με στιγμιότυπα από το Green Carpet

     Εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από MAD VMA Village Festival από την ΔΕΗ

    Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ επιστρέφουν για πέμπτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA, την Κυριακή 7 Ιουλίου, στις 22:00!

     MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από τη ΔΕΗ

    #MadVMA #MadVMA24 #WEGOGREEN

    Οι νικητές των φετινών MAD VIDEO MUSIC AWARDS από την ΔΕΗ!

    ΚΑΛΥΤΕΡΟ ALBUM

    Αναστασία / Ευχή

    BEST PERFORMER

    Ελένη Φουρέιρα

     ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ URBAN

    Rack

    ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΛΑΪΚΟ

    Κωνσταντίνος Αργυρός

     ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ AIRPLAY

    Γιώργος Σαμπάνης / Μόνο με ‘σένα

     ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΠ

    Marina Satti

     ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΠ ΛΑΪΚΟ

    Δέσποινα Βανδή

     ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΤΟΥΕΤΟ

    Apon & Ελένη Φουρέιρα / Γδύσου

     ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑΝΤΑ

    Zaf / Pes

     ΚΑΛΥΤΕΡΟ POP

    Κωνσταντίνος  Αργυρός / Ελπίδα

     ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΪΚΟ MODERN

    Κατερίνα Λιόλιου / Η γυναίκα της ζωής σου

     ΚΑΛΥΤΕΡΟ DANCE

    Trannos / Tik Tak

    ΚΑΛΥΤΕΡΟ URBAN

    Toquel & Lila / Allou

     ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ

    Αναστασία / Σημάδι

    ΤΡΑΓΟΥΔΙ VIRAL

    Μαρίνα Σπανού / Ταξίδι

     ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ

    Sicario

     ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ DIGITAL

    Lila & Rack / Déjà Vu

     VIRAL HERO

    Fipster

     ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

    ΜΕΛΙSSES / 30 – 40

    Το φετινό τιμητικό βραβείο «MAD ICON» απονεμήθηκε στην Έλενα Παπαρίζου, η οποία αποτυπώνει στο πρόσωπό της την ιστορία των Mad VMA. Η number one Ελληνίδα τραγουδίστρια ήταν πάντα παρούσα στη σκηνή του μεγαλύτερoυ μουσικού θεσμού της χώρας, χαρίζοντας απλόχερα στο κοινό το πάθος και το ταλέντο της.

    Είναι αδιαμφισβήτητα η μεγάλη πρωταγωνίστρια των MAD VMA, κατέχοντας το ρεκόρ βραβείων, στο σύνολο 35!

    Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα τελευταία updates για τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ καθημερινά στο MAD TV, στο MAD RADIO 106.2, στο www.mad.gr και στα Social Media του Mad.

    Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και οι Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες κάλυψαν υγειονομικά τις ανάγκες των MAD VMA και του The MAD VMA Village Festival.

    Ανακαλύψτε περισσότερα στα Social Media του MAD:

    Facebook: https://www.facebook.com/www.mad.tv/

    Instagram: https://instagram.com/mad_tv

    TikTok: https://www.tiktok.com/@madtv

    Twitter: https://twitter.com/madtv

    Διαβάστε επίσης:

    Το Ναυάγιο: Θα δικαιωθούν τα θύματα;

    Γιάννης Σπαλιάρας στο ΟΠΑΠ Game Time: «Βλέπω Κωνσταντέλια στη Ρεάλ»

    Η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει στο MEGA



    ΣΧΟΛΙΑ