Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Bons Vivants

Longines: Η Συλλογή FLAGSHIP HERITAGE αποκτά νέα χρώματα

Φέτος, η εταιρεία με σήμα τη φτερωτή κλεψύδρα εμπλουτίζει τη σειρά Flagship Heritage με τρεις νέες εκδόσεις σε χρώματα μπεζ Αβάνας, ανθρακί και πράσινο, όλες τους εξοπλισμένες με ένδειξη φάσεων της Σελήνης.

Τιμώντας θεαματικά το ιστορικό μοντέλο Flagship που κυκλοφόρησε τη δεκαετία του 1950, τα νέα μοντέλα Flagship Heritage συνδυάζουν την υψηλή τεχνογνωσία με τη διαχρονική κομψότητα.

Χαρακτηριστικό στοιχείο της συλλογής είναι το χρυσό medallion 18 καρατίων ζωγραφισμένο με σμάλτο στο χέρι, που κοσμεί την πίσω πλευρά της κάσας.

Η εμβληματική σειρά Flagship που έκανε την εμφάνισή της τα τέλη της δεκαετίας του 1950, ήταν μία από τις πρώτες συλλογές της Longines. Η ναυαρχίδα ενός στόλου φέρει τη σημαία του διοικητή του στόλου όταν βρίσκεται στη θάλασσα.

Το 2024, η μάρκα εμπλουτίζει τη συλλογή Flagship Heritage, η οποία από το 2023 περιλαμβάνει και ένδειξη φάσεων της Σελήνης, προσθέτοντας τρεις νέες εκδόσεις με καντράν sunray σε χρώματα Havana μπεζ, ανθρακί και πράσινο.

Τα ρολόγια αυτά συνδυάζουν την αριστοτεχνία και την αισθητική αποτίνοντας φόρο τιμής στα ιστορικά μοντέλα της συλλογής.

Η υπογραφή γνησιότητας της συλλογής Flagship, από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε το 1957, είναι ένα ανάγλυφο χρυσό medallion 18 καρατίων στην
πίσω πλευρά της κάσας ζωγραφισμένο στο χέρι με σμάλτο, το οποίο απεικονίζει ένα ιστιοφόρο με ανοιχτά πανιά σε μια καταγάλανη θάλασσα.

Η κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι με διάμετρο 38,5 mm διαθέτει βιδωτό καπάκι, ενώ η σχεδίασή της είναι διακριτική και διαχρονική. Το φινίρισμα είναι βουρτσισμένο σατινέ, με κοντύτερα και λοξότμητα πτερύγια που εφαρμόζουν σε κάθε καρπό.

Αυτά τα ρολόγια διαθέτουν τον αποκλειστικό μηχανισμό L888.6 της Longines, που είναι εξοπλισμένος με σπιράλ ταλαντωτή από πυρίτιο και καινοτόμα εξαρτήματα, εξασφαλίζοντας δεκαπλάσια μαγνητική αντίσταση σε σύγκριση με το πρότυπο αναφοράς ISO 764.

Ο αυτόματος αυτός μηχανισμός συνδυάζεται με την ένδειξη φάσεων της Σελήνης και έχει απόθεμα ισχύος έως και 72 ώρες.

Τα νέα ρολόγια Flagship Heritage διαθέτουν επίσης χαρακτηριστικό θολωτό κρύσταλλο εμπνευσμένο από το αρχικό μοντέλο του 1957. Τα καντράν
sunray, σε Havana μπεζ, ανθρακί και πράσινο χρώμα, αναδεικνύονται από έντεκα απλικέ ενδείξεις ωρών, με επιμετάλλωση ρόδιου ή ροζ χρυσού, επιμηκυμένες στην 3η, 9η και 12η ώρα.

Ο ωροδείκτης και ο λεπτοδείκτης διαθέτουν επικάλυψη Super-LumiNova®, ώστε να είναι απόλυτα ευδιάκριτοι, και είναι επιμεταλλωμένοι
με ρόδιο ή ροζ χρυσό.

Το χρώμα τους ταιριάζει με τη Σελήνη και τα αστέρια στην ένδειξη των φάσεων της Σελήνης. Αυτά τα κομψά ρολόγια διαθέτουν λουράκια σε καφέ, ανθρακί ή μαύρο δέρμα, με αγκράφα Heritage από ανοξείδωτο ατσάλι. Προσφέρουν εντυπωσιακή εφαρμογή και άνεση, ενώ τα χρώματά τους εναρμονίζονται τέλεια με τα καρντάν.

Διαβάστε επίσης:

VesselsValue: Πώς διαμορφώθηκαν οι τιμές στις αγοραπωλησίες πλοίων – Οι κινήσεις της εβδομάδας

Aλεξάνδρα Νίκα: Η εγκυμονούσα σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Ηρώδειο, με Chanel μπαλαρίνες των 1.100 δολαρίων

Κληρονομικό Δίκαιο: Έρχονται αλλαγές – Η Επιτροπή για την αναμόρφωσή του