• LIFE&STYLE

    LinkedIn: Tα χειρότερα λάθη που πρέπει πάση θυσία να αποφύγετε στο προφίλ σας!

    • NewsRoom


    Λένε πως δεν πρέπει να κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο και έχοντας αυτή την ιδέα κάποιος στο μυαλό του, αποφασίζει να μην βάλει φωτογραφία στο προφίλ του στο LinkedIn! Όμως όσο και να θέλουμε να πιστεύουμε αυτή την άποψη, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η πρώτη εικόνα όταν αντικρίζουμε κάποιον είναι και εκείνη που μας μένει περισσότερο στο μυαλό. Σκεφτείτε, λοιπόν, πόσο σημαντική είναι και η φωτογραφία μας στα κοινωνικά δίκτυα και δη όταν πρόκειται για ηλεκτρονικές πλατφόρμες όπως το LinkedIn που χρησιμοποιείται για επαγγελματικούς, κυρίως, σκοπούς.

    Σύμφωνα με τον Koka Sexton, έναν πρώην υπάλληλο του LinkedIn, υπάρχουν κάποια πολύ βασικά λάθη που κάνουμε στις φωτογραφίες του προφίλ μας! Ο ίδιος πρόσφατα δημοσίευσε τα 8 βασικά λάθη ισχυριζόμενος ότι αποφεύγοντας τα είναι πιο πιθανό να έρθετε πιο κοντά στη δουλειά των ονείρων σας!

    Δείτε τι πρέπει να αποφύγετε:

    Η παλιά φωτογραφία

    Όλοι έχουμε μία φωτογραφία από το παρελθόν που αγαπάμε! Πολλές φορές τη χρησιμοποιούμε σχεδόν παντού γιατί μας θυμίζει όμορφες αναμνήσεις ή γιατί θεωρούμε πως σε εκείνη την φωτογραφία είμαστε πολύ όμορφοι! Μεγάλο λάθος! Πρέπει πάντα να βάζουμε μία φωτογραφία πρόσφατη που να μας απεικονίζει όπως είμαστε τώρα.

    the-oldie

     

    Η φωτογραφία του Σαββατόβραδου

    Σε όλους αρέσει να βγαίνουμε έξω τα Σάββατα και να διασκεδάζουμε, όμως καλό είναι να μη ανεβάζουμε τις φωτογραφίες από το hagover και τις κραιπάλες του Σαββάτου!

    the-weekender

     

    Η σκιά

    Η φωτογραφία του προφίλ σου βοηθάει τους μελλοντικούς πελάτες σου να σε επιλέξουν. Μία φωτογραφία που στην ουσία δείχνει την σκιά σου ή έχει υποστεί επεξεργασία δεν είναι η πλέον ιδανική για να καταλάβουν το πρόσωπό σου και να αποφασίσουν αν θα συνεργαστούν μαζί σου.

    the-shadow

     

    Η φωτογραφία του εργένη

    Η φωτογραφία σου πρέπει να είναι άκρως επαγγελματική και σοβαρή και όχι να αποτελεί φωτογραφία για dating site!

    the-bachelor

     

    Η γκριμάτσα

    Αποφύγετε οποιαδήποτε γκριμάτσα και προσπαθήστε να έχετε όσο πιο αξιοπρεπή και επαγγελματική έκφραση μπορείτε. 

    the-frown

     

    Η φωτογραφία με το κατοικίδιο

    Μπορεί να είναι υπέροχο το ότι αγαπάτε τα ζώα αλλά κρατήστε το προφίλ σας σε καθαρά επαγγελματικό επίπεδο και αποφύγετε τέτοιου είδους φωτογραφίες.

    the-pet-lover

     

    Η selfie

    Εάν σας αρέσουν πολύ οι selfies και δεν μπορείτε να μην βγάζετε φωτογραφίες, τότε καλύτερα να τις ανεβάσετε στο Instagram!

    the-selfie

    Το… κενό

    Το να μην ανεβάσετε καθόλου φωτογραφία στο προφίλ, δεν αποτελεί την πιο σωστή επιλογή γιατί το πρόσωπό σας και εικόνα σας είναι η καλύτερη προβολή για εσάς!

    the-silhouette

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Είμαι Ελληνίδα, έχω επιχείρηση και αυτή την στιγμή ταξιδεύω για Βουλγαρία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διάσημοι αρχιτέκτονες υποκλίνονται στο μεγαλείο του Παρθενώνα

     

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:

     

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononews-dinoume-5-doroepitages-apo-ta-attica-axias-1000-evro/82999



    ΣΧΟΛΙΑ