Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Θρήνος στην ελληνική τηλεόραση: Έφυγε από τη ζωή ένας από τους αγαπημένους συνεργάτες του Γ. Μπέζου

Βεάνος

Η Γωγώ Ατζολετάκη ήταν αυτή που έκανε γνωστά τα δυσάρεστα νέα για το χαμό του καλού της φίλου και ενός από τους πιο αγαπημένους κωμικούς ηθοποιούς, που απολάυσαμε στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Δημήτρης Βεάνος, άφησε το στίγμα του υποκριτικού του ταλέντου στην ελληνική κωμωδία με τις ερμηνείες του σε τηλεοπτικές σειρές όπως το “Ήρθε κι έδεσε” με τον Γιάννη Μπέζο, “Βότκα πορτοκάλι” με τον Κ. Κόκλα και άλλους αγαπημένους ηθοποιούς κ.α. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου από το Β’ Νεκροταφείο.

Η καλή του φίλη Γωγώ Ατζολετάκη αποκάλυψε τη δυσάρεστη είδηση μέσω facebook, γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα για τον γνωστό ηθοποιό.

«Έφυγε ο καλός μου φίλος Δημήτρης Βεάνος. Ο συνάδελφος ηθοποιός Δημήτρης Βεάνος.Θα τον αποχαιρετήσουμε την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ από το Β’ Νεκροταφείο! Καλό σου ταξίδι, αγαπημένε μου φίλε… κι ευχαριστώ για την αγάπη που μου πρόσφερες τόσο απλόχερα όλα τα χρόνια της γνωριμίας μας και της φιλίας μας», έγραψε.

Ο Δημήτρης Βεάνος είχε πρωταγωνιστήσει σε ελληνικές τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων : Λατρεμένοι μου γείτονες, Ήρθε κι έδεσε, Ιδιαιτέρα για κλάματα, Φιλί ζωής, Η συκοφαντία, Πες μου ναι, Κάπου σε ξέρω, Το κλειδί, Το πιο γλυκό μου ψέμα, Επιθυμίες, Μωβ-Ροζ, Άκρως οικογενειακόν, Άμυνα ζώνης, Μικρές αμαρτίες, Αριστοτέλης ο άριστος, Εκείνες κι εγώ, 7 θανάσιμες πεθερές: Η χήρα πεθερά, Γάμος με τα όλα του: Δημητράκης ο δίγαμος, L.A.P.D. κ.λπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καιρός: Χιόνια στο Σύνταγμα- Πού θα χτυπήσει ο χιονιάς τις επόμενες ώρες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική ειρωνία: Πέθανε η θρυλική Debbie Reynolds, λίγες μόνο μέρες μετά την κόρη της

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Προσοχή. «Τσουνάμι» γαστρεντερίτιδας στην Ελλάδα – Τι λένε οι ειδικοί