• LIFE&STYLE

    Πώς είναι σήμερα η Σαββούλα Λιάτσου;

    Σαββούλα Λιάτσου

    Σαββούλα Λιάτσου


    Η αντισυμβατική και ανατρεπτική Σαββούλα Λιάτσου ξεκίνησε ως δικαστική ρεπόρτερ, έγινε ancorwoman σε πολύ νεαρή ηλικία και αμέσως μετά καθιερώθηκε στο χώρο της δημοσιογραφίας, κάνοντας «ιστορικές» της μεταδόσεις για την εξέλιξη του Ειδικού Δικαστηρίου.

    Με ένα διαζύγιο στο ενεργητικό της, παράτησε τα πάντα κυριολεκτικά τη στιγμή που η καριέρα της ως παρουσιάστρια εκτοξευόταν. Ο λόγος ήταν ένας θυελλώδης έρωτας με επιχειρηματία που ζούσε μόνιμα στην Αίγυπτο.

    Η Σαββούλα Λιάτσου ακολούθησε την καρδιά της, όμως η ζωή τής επιφύλαξε μια συγκλονιστική ανατροπή. Στις 23 Οκτωβρίου 1999 παντρεύτηκε και μετακόμισε στην Αίγυπτο, όπου και απέκτησε τον γιο της, Χάρη. Η ευτυχία της δεν κράτησε πολύ, καθώς ο σύζυγός της έπασχε από καρκίνο. Δυόμισι χρόνια μετά τον ερχομό του παιδιού τους, ο αγαπημένος της έφυγε από τη ζωή.

    σαββουλαΑν και η οικογένειά της έκανε τα πάντα για να την πείσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, η παρουσιάστρια έμεινε στην Αλεξάνδρεια για να μεγαλώσει τον γιο της με αναμνήσεις του συζύγου της. Μετά τις ταραχές στην Αίγυπτο και την πτώση Μουμπάρακ, περίοδο κατά την οποία η Σαββούλα Λιάτσου επέστρεψε στην Ελλάδα, αποφάσισε να αφήσει για μία ακόμα φορά φίλους και συγγενείς και να γυρίσει στην Αίγυπτο.

    Εκεί ασχολείται σε δημοσιογραφικό πλέον επίπεδο στην τοπική εφημερίδα «Ο Αλεξανδρινός Ταχυδρόμος».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αγνώριστη η Τζέλα Παυλάκου: Πού βρίσκεται σήμερα η γνωστή δημοσιογράφος;



    ΣΧΟΛΙΑ