Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Μick Jagger: Ο γνωστός 73χρονος τραγουδιστής, πατέρας για όγδοη φορά

Mick Jagger

Mick Jagger

Τι και αν είναι ήδη παππούς και προπάππους. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής Μick Jagger έγινε πατέρας για όγδοη φορά, στα 73 του χρόνια. Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, η σύντροφος του γερόλυκου της ροκ, Melanie Hamrick, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους.

“Ο γιος της Melanie Hamrick  και του Μick Jagger γεννήθηκε σήμερα στη Νέα Υόρκη και οι δυο τους είναι ενθουσιασμένοι. Ο Mick βρισκόταν στο νοσοκομείο για τη γέννηση του παιδιού του. Η μητέρα και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους και ζητάμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους την παρούσα χρονική στιγμή” επισήμανε η Φραν Κέρτις, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεών των Rolling Stones, σε μια ανακοίνωση.

H 29χρονη χορεύτρια μπαλέτου Melanie και ο Jagger είναι ζευγάρι τα τελευταία 2 χρόνια, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο 73χρονος τραγουδιστής έχει ήδη 7 παιδιά, όπως επίσης και 5 εγγόνια. Τον Μάιο του 2014 απέκτησε ένα δισέγγονο.

Το καλοκαίρι, ο Jagger, σύστησε στα παιδιά και στα εγγόνια του την νεαρή σύντροφο του, ενώ βρέθηκαν όλοι μαζί στο εξοχικό τους σπίτι, στο νησί της Καραϊβικής, Mustique.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μα τι πόδι! Αναστάτωσε το Λονδίνο η…

 

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Beyonce: Έτοιμη να σαρώσει στα βραβεία Grammy!