Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Αντώνης Κανάκης: Αυτή είναι η γυναίκα που του «χάρισε» την κόρη του

αντωνης κανακης

Αντώνης Κανάκης, παρουσιαστής

Μπαμπάς έγινε για πρώτη φορά ο Αντώνης Κανάκης, καθώς η σύντροφός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι το πρωί της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου 2016. Ο διάσημος παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα», όπως μετέδωσε η εκπομπή «Tatiana Live» στο κανάλι «E», από το πρώτο λεπτό στάθηκε δίπλα στη γυναίκα της ζωής του, η οποία γέννησε σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης.

Όμως, ποια είναι η γυναίκα που έκανε το καλύτερο δώρο στον Αντώνη; Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Freddo, το όνομά της είναι Επιστήμη, είναι καστανόξανθη και ηλικιακά κοντά στα 28, ενώ έχει καταγωγή από την Καβάλα και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Εκεί ο Αντώνης Κανάκης τη γνώρισε και ερωτεύτηκαν δυνατά, όπου και συγκατοικούν στην περιοχή του Πανοράματος.

Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού είναι ελάχιστες και επιλεκτικές. Πηγαίνουν σε συγκεκριμένα μέρη και δεν τους έχει συναντήσει ποτέ κανένα αδιάκριτο μάτι αφού επιθυμούν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα, δεδομένου ότι και η ίδια η σύντροφός του δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη showbiz.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νίκος Μουτσινάς: Γιατί απουσιάζει από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του – Το μήνυμα-«βόμβα» του παρουσιαστή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Euroleague: Εύκολες αποστολές στο σπίτι τους για τους δύο «αιώνιους»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στη δημοσιότητα όλα τα έγγραφα του διαζυγίου Τζολί – Πιτ με απόφαση δικαστή