• Gossip

    Η Σκορδά στα βήματα της Μενεγάκη: Η γυμναστική που χτύπησε κόκκινο στην AGB (video)


    Η Φαίη Σκορδά φόρεσε το μωβ κολάν της, το T-shirt και τα αθλητικά της παπούτσια και έκανε γυμναστική μαζί με τη Μάντυ Περσάκη αναστατώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό που την παρακολουθεί.

    Η οικοδέσποινα του «Πρω1νού» έκανε ασκήσεις με λάστιχο και αναστάτωσε το πλατό με το καλλίγραμμο κορμί της και τα «ατελείωτα» πόδια της. «Καλημέρα! Καλό μήνα! Να βάλουμε στόχους αυτό τον μήνα και είναι ένας ωραίος στόχος να κάνουμε γυμναστική!», είπε η Φαίη Σκορδά καλωσορίζοντας τους τηλεθεατές.

    Στα βήματα της Ελένης

    Η καλλίγραμμη παρουσιάστρια, έχει αρκετές φορές επικριθεί από… τους φανς της Ελένης Μενεγάκη. Συγκεκριμένα, θεωρούν ότι η Φαίη χρησιμοποιεί όσα έκαναν την Ελένη βασίλισσα της TV  προκειμένου να πετύχει και αυτή στον κόσμο της σόουμπιζ. Έτσι, όπως η Ελένη στα 90’s καθιέρωσε την πρωινή… γυμναστική στο πλατό η Φαίη σήμερα με την κίνηση της πυροδότησε τις κακές γλώσσες, αν και έχει φοβερό κορμί που ανέδειξε σήμερα με το μωβ της κολάν. Η παρουσιάστρια, μετά το διαζύγιο δείχνει πιο απελευθερωμένη κάτι που φαίνεται να εκτιμούν οι τηλεθεατές, δίνοντας της υψηλά νούμερα και θέση στους πίνακες της AGB.

    https://youtu.be/yBMyXpJzBDE

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο νοσοκομείο η Φαίη Σκορδά: Το έμφραγμα και η αναστάτωση

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ίδια ο παππούς της! Δείτε την κούκλα εγγονή του Νίκου Κούρκουλου (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς είναι σήμερα η κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου;

     



    ΣΧΟΛΙΑ