Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Απέραντη θλίψη στη βασιλική οικογένεια

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο της 45χρονης τηλεπερσόνας και κοσμικής, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η Tara Palmer-Tomkinson, ήταν διάσημη για την κοινωνική και φιλανθρωπική της δράση, αλλά και επειδή νονός της ήταν ο πρίγκιπας Κάρολος.

Λίγους μήνες νωρίτερα, η Tara είχε μιλήσει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε αφού είχε διαγνωσθεί με όγκο στον εγκέφαλο. Η πρώην αρθρογράφος των Sunday Times και τηλεπερσόνα είχε αποκαλύψει ότι οι γιατροί τής διέγνωσαν όγκο στον εγκέφαλο και ότι φοβόταν πως θα πεθάνει.

Η αστυνομία πάντως ακόμα δεν είναι σε θέση να αναφέρει αν ο θάνατός της προήλθε από την ασθένειά της ή απο κάποιον άλλο λόγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: The Wise man: Έκπληξη οι αυξήσεις μισθών από τον εφοπλιστή Αγγελικούση και η νέα δουλειά της κ. Σάββα στην The Newtons

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Ημερήσεις προβλέψεις (Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παρέμβαση Ν. Καραμούζη: Νομοθετείστε για να σωθούν οι επιχειρήσεις και οι θέσεις εργασίας