Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Μαριάννα Καλλέργη: Όλα όσα αποκάλυψε για τον καβγά της στο Survivor με την Ειρήνη Παπαδοπούλου (video)

Survivor

Για τον καβγά της με την Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Survivor μίλησε η Μαριάννα Καλλέργη, η πρώτη διάσημη αποχώρηση από το παιχνίδι αντοχής που σαρώνει σε τηλεθέαση.

Όλα όσα είπε στην εκπομπή ”Rodeo”:

«Με την Ειρήνη, βασικά, στην αρχή είχαμε παρεξηγηθεί αρκετά, δεν είχαμε έρθει κοντά, δεν είχαμε επικοινωνήσει η μία με την άλλη. Μόνο την τελευταία μέρα πριν το συμβούλιο που είπαμε κάποια πράγματα, κατάλαβε η μία την άλλη λίγο παραπάνω. Εντάξει, ο τσακωμός που έγινε ήταν υπερβολική η αντίδραση. Εκείνη είναι ένας άνθρωπος που προφανώς φοβάται πάρα πολύ και το έχει πει. Επειδή είμαι αντιδραστική, δεν μου αρέσει ο άλλος να μου το λέει άσχημα. Δηλαδή, αν μου μιλήσει άσχημα, δεν τον υπολογίζω. Όταν το είδα το βίντεο, είπα καλά εγώ κρατήθηκα σε αυτό; », είπε μεταξύ άλλων η Μαριάννα Καλλέργη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε πόσα… λίγα παίρνουν οι «Μαχητές» του Survivor – Kαμία σχέση τα ποσά με τους διάσημους

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Αγγελόπουλος: Το ένοχο παρελθόν και η καριέρα του παίκτη του «Survivor» στον Ολυμπιακό Βόλου (pics + video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δείτε πως είναι σήμερα η πρώτη νικήτρια του Survivor