• LIFE&STYLE

    Γιώργος Αγγελόπουλος: Μετά την Ευριδίκη Βαλαβάνη, φλερτάρει την Ειρήνη Παπαδοπούλου; (pics)

    Survivor


    Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ίσως ο πιο δημοφιλής παίκτης του Survivor, αφού απασχολεί καθημερινά τα μέσα λόγω των επιδόσεων του στο παιχνίδι αλλά και την φημολογούμενη σχέση του με την καλλονή Ευριδίκη Βαλαβάνη.

    Ωστόσο, λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση του καυτού ειδυλλίου τους, μια φωτογραφία του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου έρχεται να βάλει ”φωτιά” στα social media.

    Όλα ξεκίνησαν όταν στο νησί των “Διασήμων” η κάμερα του παιχνιδιού εμφάνισε στην μικρή οθόνη μας τον Γιώργο Αγγελόπουλο να έχει το πόδι του σε πονηρό σημείο της συμπαίχτριάς του Ειρήνης Παπαδοπούλου.

    Αγγελόπουλος

    Πολύ κάνουν λόγο για.. λάθος στιγμή ενώ άλλοι λένε πως μάλλον ο Γιώργος έχει βαλθεί να τρελάνει όλες τις γυναίκες του παιχνιδιού!

    Ποιος είναι ο παίκτης για τον οποίο μιλάνε όλοι

    Ο Γιώργος Αγγελόπουλος υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αγωνίστηκε από το 2004 έως το 2010 σε Ολυμπιακό Βόλου, ΑΣ Ρόδου και Εθνικό Αστέρα.

    Γιώργος ΑγγελόπουλοςΤην επόμενη σεζόν (2009-10) επέστρεψε στη Ρόδο η οποία μόλις είχε προβιβαστεί στη Β’ κατηγορία και μάλιστα ένα από τα παιχνίδια της ομάδας εκείνης της σεζόν βρίσκεται στη λίστα με τους 51 ύποπτους αγώνες προς χειραγώγηση, σύμφωνα με την πρόταση του εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Πούλιου στο Συμβούλιο Εφετών! Συγκεκριμένα πρόκειται για την αναμέτρηση Ηλιούπολη-Ρόδος 2-0 (26/4/10), στην οποία ωστόσο δεν είχε παίξει ο νυν παίκτης του survivor, ο οποίος άλλωστε είχε κάνει μόλις 6 συμμετοχές εκείνη τη σεζόν.

    Παρά τα όσα συνέβησαν ο 34χρονος Γιώργος Αγγελόπουλος δεν αντιμετώπισε κάποιο πιο σοβαρό πρόβλημα με το νόμο.

    Πλέον ζει μόνιμα στην Σκιάθο και είναι προπονητής θαλάσσιου σκι. Παράλληλα, ασχολείται με το Tae kwon do και το kick boxing.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εντυπωσιακή! Δείτε την Ελισάβετ του Survivor σε ρόλο μοντέλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο παίκτης του Survivor, που έχει σχέση με διάσημη Ελληνίδα κληρονόμο (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το Survivor, ο Ψινάκης, ο Καμίνης και ο Ορέστης Τσανγκ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ