Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Lenny Kravitz: Ο κορυφαίος rock star στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου The Dolli με θέα την Ακρόπολη

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης στο ξενοδοχείο The Dolli

Ενας αληθινός rock star, ένας διαχρονικός περφόρμερ που έχει ξεσηκώσει τα πλήθη σε όλο τον πλανήτη, βρέθηκε στην Ελλάδα για μια και μοναδική συναυλία.

Ο λόγος για τον Lenny Kravitz του 60χρονου καλλιτέχνη που κουβαλά στην πλάτη του 40 χρόνια καριέρας και μετρά ατελείωτα hits. Ενας πολύπλευρος καλλιτέχνης, συνθέτης, μουσικός, τραγουδιστής, αστέρι της κιθάρας, παραγωγός, ηθοποιός αλλά και πολύ γνωστός ακτιβιστής, ο Kravitz αυτό το τεράστιο ταλέντο, επέλεξε και την Αθήνα για την περιοδεία του.

Όμως, λίγες ώρες πριν από τη συναυλία στο ΟΑΚΑ το σπουδαίο αυτό είδωλο είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τα αξιοθέατα της Αθήνας και ειδικά την Ακρόπολη, μένοντας σε μια από τις πλέον πολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου The Dolli του ομίλου Grecotel.

Με θέα στον Ιερό Βράχο, ο Lenny Kravitz έζησε μερικά πολύ όμορφα 24ωρα στο εντυπωσιακό ξενοδοχείο της οδού Μητροπόλεως, απολαμβάνοντας φυσικά την ελληνική φιλοξενία.

Ο εκρηκτικός rock star ήταν πολύ ενθουσιασμένος από τη διαμονή του στο The Dolli, απόλαυσε τη σουίτα του, τα μοναδικά γεύματα ενώ είδε και τα πολύ όμορφα έργα τέχνης που κοσμούν το κτίριο.

O Lenny Kravitz στο The Dolli με θέα την Ακρόπολη

Λάτρεψε τόσο πολύ το ξενοδοχείο που έκανε αναρτήσεις στα social media του, που έχουν εκατομμύρια followers, ποστάροντας φωτογραφία από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου, κρατώντας ένα ποτήρι κρασί κι έχοντας πίσω του την εκπληκτική θέα προς τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Ο θρυλικός ροκ σούπερ σταρ, φορά μαύρα γυαλιά ηλίου, ένα καφέ T Shirt και ένα τζιν καμπάνα διαφήμισε με τον καλύτερο τρόπο το The Dolli σε όλο τον κόσμο.

Ο Lenny Kravitz, σύμφωνα με πληροφορίες του mononews, έλεγε ότι περνά υπέροχα στην Αθήνα, δηλώνοντας fun και της περιοχής της Πλάκας και φυσικά της Ακρόπολης.

Να θυμίσουμε ότι το The Dolli είναι ένα boutique ξενοδοχείο 5 αστέρων με 46 δωμάτια, εστιατόρια, πισίνα, lounge bar, pool bar, συνεδριακό χώρο, γυμναστήριο, spa και roof garden.

Με μοναδική θέα προς την Ακρόπολη και την πλατεία Μοναστηρακίου, το κτίριο χτίστηκε το 1925 από τον Ανδρέα Κριεζή, σημαντικότερο εκπρόσωπο του νεοεκλεκτισμού στην Ελλάδα.

Στις συλλογές του υπάρχουν έργα τέχνης, έπιπλα και αντικείμενα των François Xavier Lalanne και Claude Lalanne, Pierre Augustin Rose, Picasso και Jean CocteauCocteau.

Και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο επιλέγουν όλοι οι διάσημοι που επισκέπτονται την Αθήνα όπως Sting, Emma Watson, Christian Bale, Amy Adams, Bryan Adams, Eric Dane.

 

 

 

 

Το εντυπωσιακό The Dolli

Διαβάστε επίσης:

The Dolli At Acropolis: Νέος αέρας στο μέγαρο Καλλιμασιώτη δια χειρός Grecotel

Νέο γενικευμένο sell off στις ευρωαγορές – Η χειρότερη ημέρα από το 2022 για τον Stoxx 600, στο -4,35% οι ευρωπαϊκές τράπεζες
Αναλυτές για Alpha Bank: Αναβαθμίζουν τις εκτιμήσεις τους για τα κέρδη της Τράπεζας