• LIFE&STYLE

    Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του εξειδικευμένου ιατρείου της Πόπης Καλαϊτζή

    Ο Κωστής Χατζηδάκης με την Πόπη Καλαϊτζή


    Μια πραγματική… διαδήλωση έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Κολωνάκι, στην οδό Πλουτάρχου και στους γύρω δρόμους από τους καλεσμένους στα εγκαίνια του χώρου «The Longevity and Well-being Clinic», του πρώτου Ιατρείου στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στην Lifestyle Medicine.

    Οικοδέσποινα η Δρ. Καλλιόπη (Πόπη) Καλαϊτζή, Ιατρός Φυσικής Ιατρικής και Απόκατάστασης με εξειδίκευση στην Lifestyle Medicine, σύζυγος του υπουργού Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος δεχόταν συγχαρητήρια για το νέο εγχείρημα της συζύγου του.

    Η ξενάγηση στους εντυπωσιακούς χώρους ήταν ενδιαφέρουσα και όπως εξηγούσε η κ. Καλαϊτζή, το νέο αυτό Ιατρείο, ανοίγει ένα κεφάλαιο στην Ιατρική στη χώρα μας καθώς συνδυάζει υπηρεσίες σε 4 τομείς, αυτους της Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, της Ιατρικής του Τρόπου Ζωής, της Γαστρονομικής Ιατρικής και της επιστήμης της Υγιούς Γήρανσης.

    Κωστής Χατζηδάκης, Μαρέβα Μητσοτάκη, Πόπη Καλαϊτζή
    Νίκος Παπαθανάσης, Πόπη Καλαϊτζή και Κωστής Χατζηδάκης

    Είναι ενας καλαίσθητος και μοντέρνος χώρος με ζεστή ατμόσφαιρα και σύγχρονα μηχανήματα γυμναστικής όπως reformer πιλάτες αλλα και λιπομέτρησης.

    Την κυρία Καλαϊτζή προλόγισε η Ακαδημαϊκός κα. Αντωνία Τριχοπούλου και ο Ιατρός και Καθηγητης στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Harvard, κ. Στέφανος Κάλης, ο οποιός ταξίδεψε από τη Βοστώνη για να δώσει το «παρών» στα εγκαίνια.

    Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή και όχι μόνον ηταν μεταξύ των καλεσμένων. Ανάμεσά τους η σύζυγος του Πρωθυπουργου κα. Μαρέβα Μητσοτάκη, ο πρώην πρωθυπουργός, Πάνος Πικραμμένος, η υπουργός Εργασίας Νίκη Κεραμέως, η υπυργός Κοινωνικης Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαρακη, η υπουργός Τουρισμου Ολγα Κεφαλογιάννη, ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο οικονομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, ο πρώην Υπουργός και βουλευτής κ. Χάρης Θεοχάρης, ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κα. Σοφία Εφραίμογλου με τον σύζυγό της Δημήτρη Εφραίμογλου, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικης και Πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Γιώργος Πατούλης, η υφυπουργός Αλεξάνδρα Σδούκου, ο υφυπουργός Βασίλης Σπανάκης, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ αλλα και πρόσωπα της τηλεόρασης και της εγχώριας show business.

     

    Ο υπουργός Οικονομικών με τη Νίκη Κεραμέως

     

    Η Χρ. Κεφαλογιάννη, ο Κωστής Χατζηδάκης, η Πόπη Καλαϊτζή και η Ολγα Κεφαλογιάννη. Μαζί τους ο μικρός γιος του υπουργού Οικονομικών

    Διαβάστε επίσης:

    Στουρνάρας: Γιατί αυξήθηκαν τα κόκκινα δάνεια των τραπεζών – Μείωση στο τέλος του 2024
    Γιώργος Πιτσιλής: Έσοδα 830 εκατ. ευρώ το 2024 από το Airbnb
    Νίκος Ταχιάος: Διαβεβαίωσε ότι το μετρό της Θεσσαλονίκης θα παραδοθεί στην πόλη στις 30 Νοεμβρίου



    ΣΧΟΛΙΑ