Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Κορονοϊός: Θετικός ο πρωταγωνιστής του Lost, Daniel Dae Kim

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Αμερικανοκορεάτης ηθοποιός Daniel Dae Kim, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός για τον ρόλο του στη σειρά «Lost», αλλά και το «Hawaii 5-0».

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram. Όπως αναφέρει, ξεκίνησε να παρουσιάζει συμπτώματα, όπως ενοχλήσεις στο λαιμό, αφού σταμάτησαν τα γυρίσματα του «New Amsterdam» και επέστρεψε στην οικογένειά του στην Χαβάη.

Αμέσως έθεσε τον εαυτό του σε καραντίνα, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκαν και άλλα συμπτώματα, όπως σφίξιμο στο στήθος, πόνους στο κορμί και πυρετό.

Ο γιατρός του είπε να υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό, όπου βρέθηκε θετικός. Ο ηθοποιός βρίσκεται σπίτι του, δεν νοσηλεύεται και αντιμετωπίζει τα συμπτώματα με αγωγή, ξεκούραση και πίνοντας πολλά υγρά.

«Χθες, διαγνώστηκα με την COVID-19, τη νόσο που προκαλεί ο κορονοϊός. Φαίνεται πως θα γίνω καλά, όμως ήθελα να το μοιραστώ με εσάς με την ελπίδα ότι θα το βρείτε κατατοπιστικό ή χρήσιμο. Ελπίζω όλοι να είστε προπαντός ασφαλείς και ήρεμοι» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεό του.

Ο ίδιος πιστεύει ότι εκτέθηκε στον ιό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς New Amsterdam στην Νέα Υόρκη.