Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Koρυφαία δήλωση για Bolt: “H Kassi δεν έχει να φοβάται τίποτα ο Usain δεν απατά!!”

Mετά τα ξέφρενα πάρτι και τον πανικό που προκάλεσε στο γυναικείο φύλο αλλά και στα social media με  τις “νύχτες ακολασίας” στο Ρίο ο πολυνίκης  των Ολυμπιακών Αγώνων, Usain Bolt, επιστρέφει στην πατρίδα του. Εκεί δεν γνωρίζουμε αν θα τον περιμένει ακόμη η καλλονή κοπέλα του Kasi Bennett, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τον υποδεχτεί η 32άχρονη αδερφή του Christine Bolt-Hylton.

Η αδελφή  του Usain ύστερα από τα πολλαπλά δημοσιεύματα για την κάπως “ανήσυχη” ερωτική ζωή του Ολυμπιονίκη μετά το πάρτι για τα 30α γενέθλια του έσπευσε να υπερασπιστεί τον αδερφό της. Τα tabloid είχαν πάρει εν τω μεταξύ φωτιά για τις ερωτοτροπίες του πρωταθλητή με τρεις διαφορετικές γυναίκες την ίδια νύχτα.

 

Η Christine Bolt-Hylton σε δήλωσή της στην Daily Mail ανέφερε με σιγουριά πως η επίσημη κοπέλα του Bolt για τα δύο τελευταία χρόνια Kasi Bennett, θα πρέπει να έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα να βλέπει τέτοιου είδους φωτογραφίες. Εξέφρασε μάλιστα την πεποίθηση ότι η Kasi θα είναι η γυναίκα που θα παντρευτεί ο αδερφός της.

Η Kassi πάτησε like σε ανάρτηση ενός fan στο twitter προς τον Bolt το οποίο έγραφε τα εξής ” @usainbolt you traded your life with a #goddess, for a one night fling with someone who will never even come close.”. Και τα like της Kasi Bennett μάλλον υπονοούν ότι ο χρυσός ολυμπιονίκης μπορεί τελικά να αντιμετωπίσει κάποια “εμπόδια” αν θελησει να επιστρέψει στην αγκαλιά της μετά τις τελευταίες του περιπέτειες.

Usain Bolt’s girlfriend Kasi Bennett.

Σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα …. παραστρατήματα του αδελφού της, η Christine εξήγησε ότι ο κόσμος τού ζητάει συνέχεια να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του και ο ίδιος είναι πάντα πρόθυμος να το κάνει, γι’ αυτό και  η Kassi είναι συνηθισμένη να είναι εκτεθειμένος στην δημοσιότητα.

Στην συνέχεια ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις φωτογραφίες που κοινοποίησε η 20χρονη Βραζιλιάνα Jady Duarte, ξαπλωμένη στο κρεβάτι στην αγκαλιά του Bolt.

Η Christine είχε και πάλι έτοιμη την απάντηση: “Δεν νομίζω ότι κάτι συνέβη μεταξύ του ιδίου και της Βραζιλιάνας… Ο Usain αγαπά την Kasi πάρα πολύ για να θέσει σε κίνδυνο τη σχέση τους… Είμαι σίγουρη κοιτάζοντας τις φωτογραφίες ότι δεν έχουν κάνει κάτι”.

Ερωτηθείσα αν η Bennett πρέπει να νιώθει άβολα για τις επίμαχες φωτογραφίες, δεν μπόρεσε να μην παραδεχθεί πως ο Usain εμφανίζεται αγκαλιά με ένα νεαρό κορίτσι και σίγουρα θα αναστατωθεί “αλλά θα το συζητήσουν και θα ξεπεράσουν τις δυσκολίες.” Ο Bolt όπως υποστήριξε η αδερφή του,  δεν είναι άνθρωπος που απατά και από όσο γνωρίζει η ίδια δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα. Στο παρελθόν είχε αρκετές γυναίκες μέχρι που γνώρισε τον έρωτα στα μάτια της καλλονής Kassi!

Τέλος η αδερφή του υπερπρωταθλητή έκλεισε λέγοντας πως ο ίδιος θα πρέπει  να ζητήσει συγγνώμη από την Bennett για τις φωτογραφίες στο υπνοδωμάτιο του με την Duarte, επαναλαμβάνοντας την πεποίθηση ότι “η Kassi ήταν σίγουρα ΟΚ” με τις εικόνες που δημοσιεύθηκαν από το ιδιωτικό πάρτι στο All In, μια λέσχη στο προάστιο Barra de Tijuca του Ρίο ντε Τζανέιρο” .

Εν τω μεταξύ ο Bolt φωτογραφήθηκε με αρκετές ημίγυμνες γυναίκες σε γνωστό μαγαζί στο Λονδίνο, ανέφερε η Mirror. Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις στο μαγαζί  Cirque Le Soir, όπου ανέβηκε στη σκηνή και ήρθε σε επαφή με τους fans του.

“Εμείς του δώσαμε το μικρόφωνο και εκείνος έλεγε πως είχε τα γενέθλιά του μια-δυο μέρες πριν, από τη 1 μέχρι τις 3 το πρωί, οι άνθρωποι αγόραζαν ποτά, σαμπάνιες και σφηνάκια και όλοι μαζί θαύμαζαν τον Bolt και γιόρτασαν τα χρυσά μετάλλια του” είπε η Yvette, μια σερβιτόρα, στην Daily Mail (στα πέντε λεπτά δημοσιότητας που κέρδισε χάρη στον Bolt).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

http://www.mononews.gr/hillary-epistratevi-timberlake-ke-biel-goofy-selfies-gia-na-feri-lefta-stin-ekstratia-tis/69030

 

http://www.mononews.gr/krisi-den-angizito-hollywood-dite-posa-isepraxe-tzenifer-lorens-gia-2016/68875