Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Κωνσταντίνος Αργυρός: Υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με την Αλεξάνδρα Νίκα

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα NDP/PHOTO AGENCY

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγους μήνες ο Κωνσταντίνος Αργυρός, καθώς η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ενώ όπως έγινε γνωστό σήμερα στο Happy Day, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

Τόσο ο Κωνσταντίνος Αργυρός όσο και η Αλεξάνδρα Νίκα έχουν επιλέξει καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, ενώ μέχρι και σήμερα κανείς από τους δυο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για το παιδί που περιμένουν.

Βέβαια, φαίνεται πως το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του και υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης, με τον θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο να μην είναι ακόμη στα άμεσα σχέδιά του.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό ο γιος του ζευγαριού αναμένεται να γεννηθεί στα τέλη Νοεμβρίου.

Την περασμένη εβδομάδα, ο δημοφιλής τραγουδιστής έκανε μια ξεχωριστή εμφάνιση στο κατάμεστο Royal Albert Hall, στο Λονδίνο.

Παρούσα ήταν φυσικά και η αγαπημένη του μαζί με τον αδελφό του, Παύλο Αργυρό και τη μητέρα του.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν έκρυψε τη συγκίνησή του απευθυνόμενος στην οικογένειά του:

«Είναι πολύ σημαντική αυτή η ημέρα, γιατί εκτός από όλους εμάς εδώ, είναι κοντά μου και η οικογένειά μου. Η μητέρα μου, ο αδελφός μου, η Αλεξάνδρα, οι κουμπάροι μου εκεί… Η οικογένειά μου που με στηρίζει πάντα. Η αδελφή μου, η Κατερίνα, τα ανίψια μου… Άλεξ; Να στείλουμε στον μπαμπά ένα βίντεο…».

Δείτε το βίντεο από το Happy Day:

Με φουσκωμένη κοιλίτσα η Αλεξάνδρα Νίκα στο Royal Albert Hall:

Διαβάστε επίσης:

Ο Μάριος Ηλιόπουλος τραγούδησε μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό (video)

Alter Ego Media: Εντυπωσιακές επιδόσεις για το 2023 – Σημαντική αύξηση εσόδων και κερδών

Αντώνης Ρέμος για Μαρινέλλα: Δεν έχει ξεπεραστεί τελείως ο κίνδυνος