• LIFE&STYLE

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά τον καυγά της στα μπουζούκια – Το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το προφιτερόλ (pics)

    konstantina-spyropoulou


    Το πρόσωπο της εβδομάδας θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία τις τελευταίες μέρες περνάει δύσκολα.

    Η νεαρή παρουσιάστρια του Alpha αποτέλεσε το επίκεντρο της προσοχής στα μέσα όταν και δημοσιεύθηκαν οι φωτογραφίες από τον καυγά που είχε με τον πρώην σύντροφό της Γιώργο Κοτσοβό. Οι δυο τους συναντήθηκαν τυχαία στο νυχτερινό κέντρο Fantasia Live, με την Κωνασταντίνα να σκίζει την μπλούζα του πρώην της μέσα στο μαγαζί και την ώρα που εκείνος φλέρταρε με μια 24χρονη φοιτήτρια.

    spyropoulou-kotsobos

    Το σκηνικό αυτό σε συνδυασμό με την πληθώρα δημοσιευμάτων που το διαδέχθηκαν προκάλεσε ένα σούσουρο για το εάν η Σπυροπούλου θα εμφανιστεί στην εκπομπή της κανονικά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η ίδια όπως φάνηκε, δεν πτοήθηκε και με σίγουρα πεσμένη διάθεση αλλά με τους συνεργάτες να προσπαθούν να της φτιάξουν το κέφι, τα κατάφερε.

    View this post on Instagram

    ???

    A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

    Η όμορφη παρουσιάτρια στόλισε μάλιστα και το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της που έχει ύψος, όπως αποκάλυψε η ίδια, 2 μέτρα και 45 εκατοστά!  Ανεβάζοντας video και φωτογραφίες στα Instagram stories της, μας έδειξε ότι επέλεξε χρυσά στολίδια και λουλούδια που είναι τάση φέτος στον στολισμό.

    spiropoulou dentro1

    Μέσα σε όλα αυτά, το βράδυ του Σαββάτου, επιστρέφοντας στο σπίτι της στα νότια προάστια, έκανε μια στάση και σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της περιοχής που φημίζεται για το προφιτερόλ! Η όμορφη παρουσιάστρια “αφέθηκε στην αμαρτία” και πήρε ένα μικρό για το… σπίτι!

    spiropoulou dentro2

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μετά το κλάμα πετάει και το μάτι της – Δείτε την αντίδρασή της (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο κατήφορος της ξανθιάς ενζενί

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σταύρος Μαυρίδης: Δείτε το σχόλιο του Γ. Παπαδάκη για τον ηθοποιό (video)



    ΣΧΟΛΙΑ