Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Κυκλοφοριακό κομφούζιο: Σε ποιους δρόμους θα συναντήσετε αυξημένη κίνηση (πίνακας)

Οι 24ωρη απεργία των μέσων μαζικής μεταφοράς προκάλεσαν το σημερινό κομφούζιο στους δρόμους της πόλης. Οι Αθηναίοι οδηγοί αντιμετώπισαν αυξημένη κίνηση πηγαίνοντας με το αυτοκίνητο στις δουλείες τους. Για μια ακόμη φορά το μποτιλιάρισμα ήταν που επικράτησε στους δρόμους ήταν μεγάλο και οι οδηγοί χρειάστηκε να οπλιστούν με μεγαλύτερη δόση υπομονής.

Από τη μια απεργεί το Μετρό, από την άλλη βρίσκονται σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη μαθητική παρέλαση στην πλατεία Συντάγματος.

Η κατάσταση άρχισε να δυσκολεύει μετά τις 8 το πρωί όπως φαίνεται και από τον πίνακα που ανακοινώνει ο Θάλαμος Ελέγχου της Κυκλοφορίας της Τροχαίας.

Όπως θα δείτε και στον πίνακα παρακάτω, ο Θάλαμος Ελέγχου της Κυκλοφορίας της Τροχαίας ενημέρωσε τους οδηγούς με την κίνηση κυκλοφορίας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Τα προβλήματα όμως θα συνεχιστούν και την Παρασκευή 25ης Μαρτίου, εξαιτίας της μαθητικής παρέλασης που προκαλεί τις παρακάτω αλλαγές σε βασικούς δρόμους της πόλης:

Λ.Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Λ.Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σέκερη και Λ.Βασ. Αμαλίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς πλ. Συντάγματος.
Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.
Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και τις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.
Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αιόλου και της πλατείας Συντάγματος.
Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αθ. Διάκου και Διον. Αρεοπαγίτου, ρεύμα κυκλοφορίας προς πλ. Συντάγματος.