• LIFE&STYLE

    Κέβιν Σπέισι: Παραδέχτηκε πως «άπλωνε το χέρι του παραπάνω» – Ξέσπασε σε κλάματα σε συνέντευξη

    • NewsRoom
    Kevin Spacey attends a pretrial hearing at district court in Nantucket, Mass

    Κέβιν Σπέισι


    Ο Κέβιν Σπέισι, μιλώντας στο παρουσιαστή Πιρς Μόργκαν, ξέσπασε σε κλάματα και στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι «έπαιζε με τα όρια».

    Πέρυσι, ο ηθοποιός κρίθηκε αθώος για όλες τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον τεσσάρων ανδρών μεταξύ 2001 και 2013 μετά από δίκη στο Λονδίνο, και το 2022 ένα αμερικανικό δικαστήριο απέρριψε ακόμη μια αγωγή για σεξουαλική επίθεση.

    Οι καταγγελίες σε βάρος του αφορούσαν τέσσερις άνδρες στη Βρετανία στους οποίους επιτέθηκε σεξουαλικά από 2001 ως το 2013.

    Ένας από τους άνδρες είπε μάλιστα ότι ο Σπέισι προσπάθησε να τον αποπλανήσει όταν ήταν μόλις 14 ετών, ισχυρισμοί απέρριψε το δικαστήριο.

    Παράλληλα στη συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν, τόνισε ότι και ο ίδιος αμφέβαλλε αν τελικά θα έβγαινε ζωντανός από όλη αυτήν την περιπέτεια.

    Τα χρέη 

    Για τα χρέη, ο Σπέισι ανέφερε ότι δεν έχει να πληρώσει τους λογαριασμούς του καθώς χρωστάει παντού, με αποτέλεσμα αυτήν την εβδομάδα να βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι του στην Βαλτιμόρη.

    «Πρέπει να βάλω όλα μου τα πράγματα σε αποθήκη», πρόσθεσε ενώ αποκάλυψε ότι δεν ήταν σίγουρος για το πού θα ζήσει τώρα.

    «Υπήρξαν μερικές φορές που σκέφτηκα ότι θα καταθέσω αίτηση πτώχευσης, αλλά καταφέραμε να το αποφύγουμε, τουλάχιστον μέχρι σήμερα».

    Όταν τον ρώτησε ο Μόργκαν για τα χρήματα που του έχουν απομείνει ο ίδιος ότι δεν του έχει μείνει τίποτα και οτι ακόμη χρωστάει πολλά χρήματα – ίσως και εκατομμύρια-.

    Η σχέση με τον Τζέφρι Επστάιν

    Μίλησε, τέλος, και για την σχέση με τον δισεκατομμυριούχο παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν.

    «Δεν είναι φίλος μου, δεν ήμουν έμπιστο πρόσωπο, ποτέ δεν πέρασε χρόνο μαζί του».

    Εξήγησε μάλιστα ότι βρέθηκε στα ιδιωτικά αεροσκάφη του Επστάιν ενώ έκανε ανθρωπιστικό έργο μαζί με τον Μπιλ Κλίντον.

    «Στις πτήσεις υπήρχαν νεαρά κορίτσια», είπε.

    Ο Κέβιν Σπέισι προσπάθησε να γυρίσει ξανά στο προσκήνιο μετά την απόλυσή του από το House of Cards το 2017, η οποία κατέστρεψε την καριέρα του.

    Ο Σπέισι είπε ότι το ντοκιμαντέρ το οποίο κυκλοφόρησε με αφορμή τα σκάνδαλα που ξέσπασαν γύρω από το όνομά του, περιείχε ισχυρισμούς «ανώνυμους και μη συγκεκριμένους» και το χαρακτήρισε «μονόπλευρο», μια «απελπισμένη προσπάθεια για τηλεθέαση».

    Διαβάστε επίσης:

    Ξεσπά η Εριέττα Κούρκουλου: «Μακριά από εμάς, εμετός»

    Καλύτερα Αργά: H Ναταλία Δραγούμη, η Κάτια Ταραμπάνκο, ο Ιάκωβος Μυλωνάς, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Τάσος Γιαννόπουλος, ο Μίλτος Πασχαλίδης αλλά και η Γιώτα Νέγκα

    Το Ναυάγιο: Η ώρα της κατάθεσης του Πέτρου έφτασε



    ΣΧΟΛΙΑ