• LIFE&STYLE

    Κέιτ Μίντλετον: Αντιδράσεις προκαλεί το πορτρέτο της στο εξώφυλλο του Tatler

    • NewsRoom
    Κέιτ Μίντλετον

    Κέιτ Μίντλετον


    Το νέο πορτρέτο της Κέιτ Μίντλετον στο εξώφυλλο του περιοδικού Tatler προκαλεί ανάμεικτες αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

    Το ιδιαίτερο έργο απεικονίζει την πριγκίπισσα της Ουαλίας και θα φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο του περιοδικού Tatler, στο τεύχος Ιουλίου, στο πλαίσιο σειράς με πορτρέτα μελών της βασιλικής βρετανικής οικογένειας. Την περασμένη εβδομάδα έγιναν τα αποκαλυπτήρια του επίσημου πορτρέτου του βασιλιά Καρόλου Γ’.

    Σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό, ο πίνακας είναι εμπνευσμένος από την εμφάνιση της Κέιτ στο πρώτο επίσημο δείπνο επί βασιλείας Καρόλου τον Νοέμβριο του 2022.

    Η πριγκίπισσα είχε επιλέξει τότε να φορέσει μία δημιουργία Jenny Packham και κοσμήματα συναισθηματικής αξίας από τη συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

    Φιλοτεχνήθηκε από την καλλιτέχνιδα Hannah Uzor με καταγωγή από τη Βρετανία και τη Ζάμπια, η οποία έψαξε ανάμεσα σε 189.000 φωτογραφίες με στόχο να αποτυπώσει την «ψυχή» της πριγκίπισσας ενώ επέλεξε να τη ζωγραφίσει με το συγκεκριμένο φόρεμα επειδή ήταν «εντυπωσιακό».

    «Είναι πολύ σημαντικό να αποτυπώνεις την ψυχή ενός ανθρώπου, για αυτό πέρασα πολύ χρόνο κοιτάζοντάς την και παρατηρώντας βίντεο και φωτογραφίες με την οικογένειά της, σε επίσημες επισκέψεις, βλέποντάς την να κωπηλατεί ή να επισκέπτεται παιδιά σε ένα ίδρυμα» δήλωσε η καλλιτέχνιδα σε βίντεο που κοινοποίησε το Tatler στο Instagram. «Ήταν πραγματικά ενδιαφέρον για μένα που σχημάτισα μια ιδέα για το ποια είναι» ανέφερε.

    Οι αντιδράσεις για το πορτρέτο της Κέιτ Μίντλετον

    Ωστόσο, μετά την αποκάλυψη του πίνακα προκλήθηκαν αντιδράσεις στο διαδίκτυο με πολλούς χρήστες να υποστηρίζουν ότι το πορτρέτο δεν μοιάζει στην Κέιτ.

    «Ο πίνακας είναι όμορφος, αλλά δεν μοιάζει με την πριγκίπισσα» έγραψε ένας χρήστης στον λογαριασμό του περιοδικού στο Instagram.

    «Ξέρω ότι η τέχνη είναι υποκειμενική, αλλά δεν μοιάζει καθόλου με την πριγκίπισσα της Ουαλίας» σχολίασε ένας άλλος.

    Δείτε το πορτρέτο:

    Κέιτ Μίντλετον
    Κέιτ Μίντλετον

    Δείτε το post στο Instagram:

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Tatler (@tatlermagazine)

    Διαβάστε επίσης:

    Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η Κέιτ είναι καλά

    Πειραιάς: Βρέθηκαν 320 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με γαρίδες

    Σπύρος Μπιμπίλας: Αποχωρεί από την προεδρία του ΣΕΗ – Τον διαδέχεται ο Νίκος Καραγιώργης



    ΣΧΟΛΙΑ