• LIFE&STYLE

    Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης μαζί στο Κολωνάκι

    • NewsRoom
    Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης

    Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης


    Σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι εθεάθησαν η Κατερίνα Καινούργιου και ο εφοπλιστής Φίλιππος Τσαγκρίδης, σύμφωνα με το Πρωινό.

    Το «κλίμα» ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία/εφοπλιστή, που έχουν απασχολήσει με την ταραχώδη σχέση τους, φαίνεται πως είναι καλό, αφού την περασμένη Κυριακή βρέθηκαν μαζί σε γνωστό μαγαζί του Κολωνακίου, όπως αποκάλυψε η Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

    «Δεν ξέρω αν πήγαν μαζί, αλλά πέρασαν τη βραδιά τους μαζί σε πολύ τρυφερό κλίμα, ένα κλίμα που δείχνει ότι όλα αυτά που έγιναν τον Φεβρουάριο με το βίντεο με τη Δανάη Μπάρκα, με όλη αυτή την ένταση που υπήρξε, με τη σχέση της Κατερίνας και της Δανάης που χάλασε και δεν ξέρουμε αν έχει διορθωθεί.

    Ωστόσο, φαίνεται πως έχουν βρει τα πατήματά τους αυτοί οι δύο άνθρωποι, ότι μιλούν και ότι είναι καλά μαζί. Δηλαδή έχουν βρει μία φόρμουλα για τη μεταξύ τους σχέση» είπε η δημοσιογράφος.

    «Πάει ένας πρώην σύντροφός σου και φιλάει δημόσια μία φίλη σου που λες ότι είστε φίλες. Και γιατί να μην σε πειράξει η πρώην φίλη σου και όχι ο πρώην σύντροφός σου;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια…

    Σημειώνεται ότι οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά την επόμενη μέρα, τη Δευτέρα 20 Μαΐου στα βραβεία γαστρονομίας.

    Δείτε το βίντεο:

     

    Διαβάστε επίσης:

    Κατερίνα Καινούργιου για Μπάρκα: Ανήθικο αυτό που έκανε – Τον αγαπώ ακόμα τον Τσαγκρίδη

    Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Λάκη Λαζόπουλο – Αποχώρησε από την εκπομπή της (video)

    «Ψυχραιμία» – Η πρώτη αντίδραση για Μπάρκα-Τσαγκρίδη



    ΣΧΟΛΙΑ