• LIFE&STYLE

    Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και το Dragons’ Den

    • NewsRoom
    Κατερίνα Καινούργιου

    Κατερίνα Καινούργιου


    Με αφορμή της αλλαγές που πρόκειται να δούμε στο νέο κύκλο του Dragons’ Den, η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μία αποκάλυψη για τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

    Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ξέρω ότι για τη συγκεκριμένη θέση, του Πολ Ευμορφίδη, έχουν απευθυνθεί και σε εφοπλιστές. Ρε παιδιά, καλά κάνετε, ο άνθρωπος είναι πετυχημένος, αλλά εδώ, πας για το ριάλιτι. Του έγινε πρόταση. Ο Φίλιππος, παρόλο που έχουμε χωρίσει, είναι εξαιρετικός και πολύ πετυχημένος. Απλά, το να απευθύνεσαι και να κάνεις πρόταση σε έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι δεν τον θες μόνο γιατί έχει μια πολύ καλή πορεία… Θες και το ριάλιτι…»

    «Τέλοσπάντων. Εγώ προσωπικά αν βάλουν κάποιον πρώην μου μέσα, δε θα θέλω να το παίζω καθόλου. Ας το παίζουν αλλού, όχι εδώ. Δε νομίζω ότι ο άνθρωπος θα πει τελικά το “ναι”», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

    Στη συνέχεια, μετά την προβολή του ρεπορτάζ και την αποκάλυψη πως τα πρόσωπα που θα μπουν στο Dragons’ Den είναι ο Τάσος Οικονόμου και ο Δημήτρης Μάλλιος, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε με χιούμορ: «Α, αυτοί οι δυο κύριοι; Ευτυχώς δεν πήγε ο Φίλιππος. Ούφ».

    Δείτε το βίντεο: 

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

    Nova: Με λάμψη Hollywood η Sunday Premiere «Ticket to Paradise»

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ