ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν τον βλέπω πώς αγκαλιάζει τα μωρά, λέω “μακάρι να κάνω παιδί με αυτόν τον άνθρωπο”»
Ερωτευμένη ξανά είναι η Κατερίνα Καινούργιου με έναν 35χρονο γοητευτικό επιχειρηματία.
Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης γνωστών μαγαζιών στο Κολωνάκι, σύμφωνα με πληροφορίες του tlife.gr.
Πρόκειται για μαγαζιά στη γειτονιά της παρουσιάστριας, στο Κολωνάκι, τα οποία, μάλιστα, επισκέπτεται η ίδια συχνά.
Μάλιστα, η αγαπημένη παρουσιάστρια και ο επιτυχημένος επιχειρηματίας ήταν φίλοι για χρόνια. Το τελευταίο, όμως, διάστημα ήρθαν πιο κοντά και αναπτύχθηκε μεταξύ τους μία τρυφερή σχέση.
Στο παρελθόν, η παρουσιάστρια είχε ανεβάσει μία κοινή φωτογραφία με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, με αφορμή τα γενέθλιά του.
Όσοι έχουν δει από κοντά το ζευγάρι μιλούν για ένα πολύ δυνατό έρωτα.
Δείτε φωτογραφίες:



Διαβάστε επίσης:
Η Κατερίνα Καινούργιου έπεσε έξω στις προβλέψεις της – Οι ευχές στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νουριέλ Ρουμπινί στο mononews.gr: Στο σωστό δρόμο ο Μητσοτάκης, «ευλογία» για την Ευρώπη ο Τραμπ
- Το ράλι της METLEN, η Groupama και τα Κανόνια του Ναβαρόνε, τι συμβαίνει στο ΜΜ, τι λέει ο Ρουμπινί στο mononews και ποιος εφοπλιστής φτιάχνει βίλα στο Ελληνικό
- Τα απλά, τα περίπλοκα, τα λίγα, τα πολλά που θέλει ο Τραμπ
- Εξάρχεια και Δουκάτο Αθηναίων
