• LIFE&STYLE

    Κάνετε συνέχεια “duckface” στις selfie σας; Δείτε τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς!

    • NewsRoom


    Είσαι λάτρης του instagram και του facebook; Λατρεύεις τις selfies και κάνεις συνέχεια duckface; Ήρθε η ώρα να μάθεις τις σκέφτονται οι άλλοι για σένα όταν χαζεύουν τις φωτογραφίες σου! Διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμίας πραγματοποίησε έρευνα σχετικά με το ποιες εκφράσεις προσώπου στέλνουν τα περισσότερα… μηνύματα μεταξύ ανδρών και γυναικών. Για τις γυναίκες η απάντηση ήταν η έκφραση που έχει γίνει ανάρπαστη στα social media, το duckface. Eίναι γεγονός! Όσες γυναίκες κοιτούν απευθείας στην κάμερα με το γνωστό sexy τρόπο,  είναι πιο αισθησιακές.

    Αλλά ακόμη και οι άνδρες που κάνουν duckface (ω ναι, υπάρχουν κι αυτοί) προκαλούν τις γυναίκες για να τους στείλουν μηνύματα γνωριμίας.

    Duckface
    Ερευνητές ανέλυσαν 123 φωτογραφίες- selfie, τις οποίες πήραν από μια κινέζικη ιστοσελίδα σαν το Twitter και έδωσαν ένα ερωτηματολόγιο σε κάθε πρόσωπο από το οποίο πήραν τις φωτογραφίες. Εν τω μεταξύ, οι ερευνητές σημείωσαν, αν το πρόσωπο που απεικονίζεται είχε κάνει duck face ή αν κοίταζε την κάμερα. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι εκείνοι που έκαναν duckface είναι πιθανόν να είναι νευρωτικοί. Αυτό σημαίνει ότι έχουν την τάση να είναι πιο ανήσυχοι και κυκλοθυμικοί.

    Επίσης, οι ερευνητές ζήτησαν από 107 Κινέζους φοιτητές να δουν τις φωτογραφίες από το Sina Weibo και να εξάγουν συμπεράσματα σχετικά με τις προσωπικότητες των ανθρώπων. Οι φοιτητές συμπέραναν ότι εκείνοι που κάνουν την έκφραση duck face, είναι λιγότερο ευσυνείδητοι, ή λιγότερο οργανωμένοι και εργατικοί- αν και οι ερευνητές δεν έβγαλαν τα ίδια συμπεράσματα.

    Είναι δύσκολο να βγει ένα γενικό συμπέρασμα από τα αυτά τα ευρήματα. Μέχρι τότε, είναι καλύτερο να κάνεις την έκφραση του προσώπου που νιώθεις εσύ πιο κολακευτική και να μην ανησυχείς τόσο πολύ για το τι πιστεύουν οι υπόλοιποι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/therines-ekptosis-se-adia-agora/60034



    ΣΧΟΛΙΑ