Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Καφέ της Χαράς: Μανωλάκης και Βάλια ξανά μαζί 12 χρόνια μετά! (pic)

Το «Καφέ της Χαράς» ήταν μια από τις πολύ αγαπημένες σειρές του τηλεοπτικού κοινού και ο Χάρης Ρώμας είχε καταφέρει τότε να δημιουργήσει ένα ολόκληρο σύμπαν με χαρακτήρες, ατάκες και ιδιαίτερες σκηνές.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές και στο εξαιρετικό καστ της σειράς ήταν και δύο παιδιά, ο Μανωλάκης και η Βάλια, δηλαδή ο γιος του δήμαρχου Πόποτα και η κόρη της πρωτευουσιάνας Χαράς.

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς και η Έφη Ρασσιά που είχαν ενσαρκώσει τος χαρακτήρες μεγάλωσαν πια και άλλαξαν πολύ! Οι δύο νέοι πόζαραν με τη σεναριογράφο Άννα Χατζησοφιά και ο Πάρης δημοσίευσε τη φωτογραφία τους στον λογαριασμό του στο Instagram.

Μάλιστα ο ίδιος σχολίασε τη φωτογραφία γράφοντας: «Φωτογραφία με την κυρία Χατζησοφιά και μια κοπέλα έκπληξη… Βρείτε ποιά είναι η κοπέλα στην φωτο…. Quiz!!!!».

Ο Πάρης εξακολουθεί να ασχολείται με την ηθοποιία ενώ η Έφη όχι πια. Βέβαια, εδώ και καιρό ακούγεται πως το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει και ότι θα υπάρξει συνέχεια της σειράς, 12 χρόνια μετά. Για να δούμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς να απαλλαγείτε από το ενοχλητικό τσίμπημα των πουλόβερ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ελληνίδα ηθοποιός κέρδισε το λαϊκό λαχείο και αγόρασε αυτοκίνητο!

 ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Nomads: Ποιος παίκτης αποχώρησε χθες; (video)