Στον κόσμο της δημοφιλούς ισπανικής σειράς «La Casa De Papel» έχουν εισέλθει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik.
Το πανέμορφο μοντέλο και ο γνωστός ράπερ, που διατηρούν σχέση τους τελευταίους μήνες, περνούν μαζί τις δύσκολες μέρες της καραντίνας.
Μέσα από το Instagram, μοιράζονται χαλαρές στιγμές, ανάμεσά στις οποίες είναι και ένα στιγμιότυπο από την σειρά που απολαμβάνουν αυτόν τον καιρό.
Όπως οι περισσότεροι, έτσι και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Snik ξεκίνησαν το «La Casa De Papel» στο Netflix, που κάνει θραύση σε όλο τον πλανήτη και έχουν αφοσιωθεί τόσο πολύ που κάνουν το γνωστό bingewatching, δηλαδή παρακολουθούν το ένα επεισόδιο μετά το άλλο.
Το βίντεο ανέβασε η Ηλιάνα στο προφίλ της στο Instagram, όπου έγραψε: «Bingewatching».
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Snap: Ξεπέρασαν τα έσοδα τις εκτιμήσεις των αναλυτών στο τρίμηνο – Δεν έδωσε προβλέψεις λόγω της αβεβαιότητας στην αγορά
- Λούτνικ: Έχουμε ολοκληρώσει μια εμπορική συμφωνία
- Wall Street: Έκτη ημέρα κερδών για τον S&P 500 μετά τις δηλώσεις Λούτνικ για την πρώτη εμπορική συμφωνία της κυβέρνησης Τραμπ
- Πετρέλαιο: Νέα κατρακύλα λόγω πιέσεων για ταχύτερη μείωση των εθελοντικών περικοπών από τον OPEC+
