Χθες το βράδυ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσω Skype στην εκπομπή Live Tonight και το μοντέλο αποκάλυψε το πως περνάει αυτές τις ημέρες της καραντίνας.
O παρουσιαστής μάταια προσπαθούσε να εκμαιεύσει από το γνωστό μοντέλο λεπτομέρειες από την συγκατοίκησή της με τον Snik. H Ηλιάνα τεχνηέντως απέφυγε να απαντήσει λέγοντας πως μέσα από όλη αυτή την κατάσταση που βιώνουμε είναι μια ευκαιρία για να σκεφτεί αρκετά πράγματα για τη ζωή της.
Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Δόξα τω Θεώ όλα καλά! Αυτά είναι δουλειά της γυναίκας. Εγώ ήμουν πάντα νοικοκυρά, δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό. Είναι σαν να έχουμε μόνιμο τζετ λακ, είναι και αυτό μέσα στο πρόγραμμα. Έχω δει πάρα πολλές σειρές και πολύ ωραίες».
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=ZSlcDzPWvaQ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Snap: Ξεπέρασαν τα έσοδα τις εκτιμήσεις των αναλυτών στο τρίμηνο – Δεν έδωσε προβλέψεις λόγω της αβεβαιότητας στην αγορά
- Λούτνικ: Έχουμε ολοκληρώσει μια εμπορική συμφωνία
- Wall Street: Έκτη ημέρα κερδών για τον S&P 500 μετά τις δηλώσεις Λούτνικ για την πρώτη εμπορική συμφωνία της κυβέρνησης Τραμπ
- Πετρέλαιο: Νέα κατρακύλα λόγω πιέσεων για ταχύτερη μείωση των εθελοντικών περικοπών από τον OPEC+
