Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Ιδιωτικά τζετ, Rolls Royce, λουτρό σε σαμπάνια… η “κοινή” καθημερινότητα των πλουσιόπαιδων του Λονδίνου (photos-videos)

Στο Instagram υπάρχει ένα προφίλ που λέγεται Rich Kids London, που μας δίνει μια ματιά στις ζωές κάποιων από τους πλουσιότερους νέους του Λονδίνου με τα ιδιωτικά τους ταξίδια στα προσωπικά τους τζετ, μπανιέρες γεμάτες σαμπάνια και δώρα όπως μια Rolls Royce επειδή πέρασε τις εξετάσεις οδήγησης. Το προφίλ έχει φτιαχτεί από ένα 24χρονο μεσίτης ακινήτων για πολύ πλούσιους πελάτες που θέλουν να μοιραστούν φωτογραφίες από το πολυτελή τρόπο ζωής από τους φίλους τους και γνωστούς. Μέσα από τις φωτογραφίες στο Instagram και Snapchat, επιλέγει τις καλύτερες και τις ανεβάζει στο προφίλ του.

“Τους ξέρω αυτούς τους ανθρώπους”, είπε Femail. “Έχω μιλήσει μαζί τους και τώρα βγαίνω έξω παρέα με όλα τα πλουσιόπαιδα στα πιο αποκλειστικά κλαμπ του Mayfair, του Knightsbridge και της Chelsea.”

” Έφτιαξα το προφίλ για να παρακινήσω τους ανθρώπους να προσπαθήσουν για να πετύχουν αυτό που θέλουν. Παίρνω μηνύματα καθημερινά από ανθρώπους που λένε ότι η σελίδα μου τους έχει κάνει να προσπαθήσουν σκληρά για να πετύχουν το όνειρό τους και θέλουν να στοχεύσουν υψηλότερα”.

Rich Kids Of London στο Instagram

“Το προφίλ φτιάχτηκε για ψυχαγωγία” εξήγησε. “Μου αρέσει πολύ το πώς μερικοί άνθρωποι παίρνουν τα πάντα τόσο σοβαρά.”

Μία εικόνα που είχε μοιραστεί μέσω Snapchat δείχνει ένα φλεγόμενο μπουκάλι Cristal Louis Roederer Champagne με τη λεζάντα: «Μολότοφ για να ρίξεις στους αγρότες.” Μια άλλη δείχνει ένα άνθρωπος να κοιτάει μέσα από το παράθυρο μιας σταθμευμένης Lamborghini με την λεζάντα: “Το αγαπώ όταν οι αγρότες να θαυμάζουν το αυτοκίνητό μου”. Ένα άλλο συμπληρωματικό παράδειγμα είναι η εικόνα που δείχνει ένα στόλο σταθμευμένων supercars με την λεζάντα: “Δεν είναι για τους αγρότες”.

Μολότοφ για να ρίξεις στους αγρότες

Το αγαπώ όταν οι αγρότες να θαυμάζουν το αυτοκίνητό μου

Δεν είναι για τους αγρότες

Πάντως το προφίλ δεν είναι μόνο για την κοροϊδία των λιγότερο προνομιούχων. Μερικοί είναι ευχαριστημένοι με το να επιδεικνύουν τον πολυτελή τρόπο ζωής τους, όπως ο John Gustafsson ο οποίος μοιράστηκε ένα βίντεο του εαυτού του να γεμίζει την μπανιέρα με σαμπάνια, γράφοντας: “Εξοικονομήστε νερό και κολυμπήστε με σαμπάνια!” Και μόλις γεμίσει η μπανιέρα από τα πολλαπλά μπουκάλια μπαίνει μέσα και γεμίζει ένα ποτήρι για να πιει.

https://www.youtube.com/watch?v=pI9EvFh2HnQ

Εν τω μεταξύ, το μοντέλο Poppy Garner την έχουν δει  “να κυκλοφορεί μέσα σε μια Rolls Royce” και τη Ria Rahman να «περνάει μέσα από το Knightsbridge. Η φοιτήτρια Julia Stakhiva ποζάρει μπροστά από μια λευκή Rolls Royce με λεζάντα: “Μερικές φορές προσποιούμε την φυσιολογική, αλλά γίνεται βαρετό, γι ‘αυτό πάω πίσω στο να είμαι εγώ.” Η 23χρονη φοιτήτρια, που μένει στο Kensington έχει πει ότι πετάει στη Μόσχα για κουρέματα, θεραπείες ομορφιάς και ξοδεύει £ 200.000 το χρόνο για ρούχα σχεδιαστών.

Tο μοντέλο Poppy Garner
H φοιτήτρια Julia Stakhiva
Christia Hadjiéva
Ria Rahman

Ο Ardino Boloki αστειεύτηκε ότι “έπαιζε Monopoly” σε ένα στιγμιότυπο που τον δείχνει μέσα στη Ferrari κρατώντας ένα πάκο με λεφτά. Ο επιχειρηματίας Joe Fournier απολαμβάνει ένα ακόμη πιο πλούσιο μέσο μεταφοράς – ένα ιδιωτικό τζετ. “Το Vegas με κατέστρεψε! Λονδίνο πήγαινε με στο σπίτι” είπε.

Το Vegas με κατέστρεψε! Λονδίνο πήγαινε με στο σπίτι!

Ο Joe δεν είναι ο μόνος που απολαμβάνει τα αεροπορικά ταξίδια πολυτελείας.

Ένα πλουσιόπαιδο ανέβασε μια φωτογραφία του με το ιδιωτικό του αεροπλάνο με emoji κλάματος και ενός όπλου, λέγοντας: “Επιστροφή στο σχολείο”

Επιστροφή στο σχολείο

Ο Alex Quin καυχήθηκε ότι ποτέ δεν αργεί, διότι “πετάει με ιδιωτικό τζετ”. Πρόσθεσε ότι το φαγητό ήταν τόσο καλό που θα έπρεπε να το φέρνει μαζί του. Ένα άλλο πλούσιο παιδί με μια έντονη αίσθηση του χιούμορ που αποστέλλονται σε μια ανάρτηση του, λέγοντας: «Το μικρό αεροπλάνο, αλήθεια μπαμπά;” Κάποιος άλλος ήταν δυσαρεστημένος επειδή είχε συντριβεί η Aston Martin και έπρεπε να οδηγήσει μια Bentley.

Το μικρό αεροπλάνο, αλήθεια μπαμπά;

Τράκαρα την Ashton και τώρα πρέπει να οδηγήσω αυτό

Ένα άλλο τυχερό παιδί με πλούσιους γονείς ήταν πιο ευτυχισμένο όταν έλαβε μια Rolls Royce ως δώρο επειδή πέρασε τις εξετάσεις οδήγησης. Ο Πρίγκιπας της Seoul τα πήγε καλά στην καρτέλα βαθμολογίας. “Δεν είχα κανένα κανένα χαμηλό βαθμό στην καρτέλα βαθμολογίας, υποθέτω ότι αυτή είναι η ανταμοιβή μου” έγραψε, μαζί με μια σειρά από 18 χαρτονομίσματα των 50 λιρών.

https://www.youtube.com/watch?v=TndezI0JcqQ

Ο Joel Attwal ήταν επίσης πολύ χαρούμενος με τον εαυτό του για το γεγονός ότι σε μια φωτογραφία που δείχνει τη συλλογή του πάνω από μισή ντουζίνα κλειδιά για πολυτελή αυτοκίνητα, όπως Ferrari και μια Mercedes.

Εν τω μεταξύ, ηθοποιός και σκηνοθέτης Alb An βρήκε την ευκαιρία να δείξει τη συλλογή του από καπελάκια του μπέιζμπολ, παρατάσσοντας πάκους των 20 και 50 λιρών.

Ένας άλλος φίλος του δημιουργού δεν θα μπορούσε να αντισταθεί και να δείξει το ρολόι του δίπλα σε μια Rolls Royce, με τη λεζάντα: “Οι πληβείοι με βλέπουν να περνάω. και το μισούν”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

http://www.mononews.gr/me-i-choris-make-up-pies-ginekes-vgazoun-telika-ta-perissotera-chrimata/47617

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

http://www.mononews.gr/giati-ta-diavatiria-ekdidonte-se-tessera-diaforetika-chromata/47584