Η Σελένα Γκόμεζ ευχήθηκε στον αρραβωνιαστικό της, Μπένι Μπλάνκο για τα γενέθλιά του με μια τρυφερή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τη σχέση τους.
Το Σάββατο 8 Μαρτίου, η 32χρονη πρωταγωνίστρια της ταινίας «Emilia Perez» ανήρτησε ένα άλμπουμ φωτογραφιών για να τιμήσει τα 37α γενέθλια του μουσικού παραγωγού και συντρόφου της. Στις εικόνες, το ζευγάρι εμφανίζεται ντυμένο με εξοπλισμό για σκι, χαμογελώντας σε στιγμές από βραβεία, όπως τα Όσκαρ και οι Χρυσές Σφαίρες, ενώ σε ένα άλλο καρέ είναι αγκαλιασμένο σε έναν καναπέ.
Η Σελένα Γκόμεζ έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Δεν ξέρω τι έκανα για να μου αξίζεις, αλλά, Θεέ μου, πόσο χαίρομαι που γεννήθηκες… Χρόνια πολλά, μωρό μου».
View this post on Instagram
Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ ήταν ήδη έναν χρόνο σε σχέση. Λίγες μέρες νωρίτερα, η Γκόμεζ δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο Instagram και το TikTok, όσοο Μπλάνκο προσπαθούσε να της κάνει μακιγιάζ χρησιμοποιώντας προϊόντα από τη δική της σειρά καλλυντικών.
View this post on Instagram
Τον περασμένο μήνα, σε συνέντευξη που παραχώρησε το ζευγάρι στο περιοδικό «Interview», με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μίλησε για το πώς ισορροπούν ο ένας τον άλλον στη σχέση τους και πόσο καλά περνούν μαζί. «Είμαι περισσότερο εσωστρεφής που μπορεί να γίνει εξωστρεφής, αλλά μόνο αν υπάρχει υποχρέωση», δήλωσε η τραγουδίστρια και ηθοποιός και συνέχισε. «Γι’ αυτό είναι ωραίο να έχεις κάποιον που σε ισορροπεί και σε κάνει να βγαίνεις από το σπίτι».
Διαβάστε επίσης:
Εντυπωσιακή η Μιράντα Πατέρα στο πάρτι της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συρία: Ο αλ Σάρα κατηγορεί «ξένες δυνάμεις» πως θέλουν να «σύρουν την χώρα σε εμφύλιο»
- Κόντρα Μασκ με τον υπ. Εξωτερικών της Πολωνίας στο X για το Starlink στην Ουκρανία: «Ήσυχα, ανθρωπάκι»
- Φιντάν: «Προβοκάτσια κατά της συριακής κυβέρνησης» οι σφαγές των Αλαουιτών
- Ρουμανία: Απαγορεύτηκε στον φιλορώσο Γκεοργκέσκου να συμμετέχει στις επαναληπτικές προεδρικές εκλογές – Επεισόδια στους δρόμους
