ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο πλατό της εκπομπής «Ευτυχείτε» βρέθηκε, το πρωί της Τρίτης, η Μέγκι Ντρίο έπειτα από τη διήμερη τηλεοπτική της απουσία.
H πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM και πλέον συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου θέλησε να απολογηθεί για την αδικαιολόγητη απουσία της περασμένης εβδομάδας, μιας και η ίδια η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, το ανέφερε on air αρκετά ενοχλημένη.
Η Μέγκι Ντρίο δήλωσε στον αέρα της εκπομπής: «Είμαι καλά. Θέλω να αναφέρουμε και κάτι αφού την Παρασκευή έλειπα για θέματα προσωπικά. Θέλω, πρώτα απ’ όλα, να ζητήσω συγνώμη από όλους σας».
«Όχι μόνο από σένα. Και από τους τηλεθεατές και από τους συνεργάτες μου. Αφού αναφέρθηκε και το θέμα με τους συνεργάτες μου. Απλώς θέλω να πω πως υπάρχουν και κάποια οικογενειακά θέματα, τα οποία δεν θέλω να τα θίξω ούτε στους τηλεθεατές. Είναι προσωπικά και θέλω να τα κρατήσω για εμένα. Από κει και πέρα θέλω να ευχαριστήσω για τη στήριξη και εσάς και μερικούς ανθρώπους που είναι έξω. Θέλω να το λήξω αυτό εδώ.»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- SKY express: Aύξηση 10% στη συνολική επιβατική κίνηση στο α’ τρίμηνο
- ΕΡΤNEWS: Μεγάλη τηλεθέαση είχε η απευθείας μετάδοση της εξόδιου ακολουθίας του Πάπα Φραγκίσκου
- Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Με πήρε αγκαλιά όταν έχασα το δεύτερο μωρό μου – Η συγκινητική ανάρτηση
- Χατζηδάκης: Έχουμε διπλή υποχρέωση να τα καταφέρουμε με τους σιδηροδρόμους
