Ταξίδι στο Παρίσι πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες η Μαρέβα Μητσοτάκη. Στη διάρκεια της παραμονής της στην Πόλη του Φωτός, η σύζυγός του πρωθυπουργού επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στο Centre Pompidou.
Η κ. Μητσοτάκη είδε από κοντά έργα του ζωγράφου Francis Bacon, του Βρετανού με ιρλανδικές ρίζες καλλιτέχνη, που φιλοξενούνται αυτή την εποχή στο μουσείο και έχουν άρωμα Ελλάδας.
«Η Ορέστεια του Αισχύλου ενέπνευσε τον Francis Bacon, που με το μοναδικό του στυλ απέδωσε στον καμβά το δράμα, την ένταση, την ύβρη και τη νέμεση της ιστορίας των Ατρειδών» έγραψε στο Instagram, την Πέμπτη, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το Pompidou.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπερταμείο: 4 ενδιαφερόμενοι για τις δραστηριότητες κρουαζιέρας στα λιμάνια Κατάκολου, Πάτρας και Καβάλας
- Bank of Cyprus: Νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο η Ειρήνη Ψάλτη
- ΔΕΗ Tour of Hellas 2025 – Η Ελλάδα και το ποδήλατο σε πρώτο πλάνο μέσα από μία εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή με την υποστήριξη της ΔΕΗ
- Πάρος: Ορμητικοί χείμαρροι οι δρόμοι, μήνυμα του 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων (βίντεο)
