Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Η Ελένη Δήμου για τη μάχη της με τον κορονοϊό – «Προτιμώ να πεθάνω σπίτι μου»

Η Ελένη Δήμου για τη μάχη της με τον κορονοϊό - «Προτιμώ να πεθάνω σπίτι μου»

Μάχη με τον κορονοϊό δίνει η Ελένη Δήμου, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς, καθώς επιβαρύνθηκε η υγεία της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία φέτος συμμετέχει στο σόου Just the 2 of Us (J2US), βγήκε θετική στον ιό, ενώ εμφάνισε βαριά συμπτώματα που την οδήγησαν στο νοσοκομείο.

«Ψυχολογικά είμαι χάλια. Δεν την παλεύω, αυτή η μοναξιά του κορονοϊού δεν υπάρχει. Θέλω πολύ τον γιο μου, τον σύζυγό μου, τα ζωάκια μου, το σπίτι μου, την ηρεμία μου. Είχα πάρει συσκευή οξυγόνου σπίτι για να μη χρειαστεί να νοσηλευτώ», δήλωσε η Ελένη Δήμου, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day στον ALPHA.

«Δεν αισθανόμουν δύσπνοια. Πήγα στο νοσοκομείο μετά από παρότρυνση των γιατρών. Ξύπνησα μια μέρα, αισθάνθηκα ένα βάρος στο στήθος και πήγα στο νοσοκομείο. Είπα ότι αν είναι να μου κάνουν διασωλήνωση, όχι. Θέλω να πεθάνω σπίτι μου», είπε συγκινημένη η τραγουδίστρια.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο J2US και τον παρτενέρ της: «Πείτε, όμως, στον κύριο Φραγκολιά ότι μόλις το ξεπεράσω, εμείς θα κερδίσουμε στο J2US».

Προηγουμένως, η τραγουδίστρια είχε ενημερώσει μέσω βίντεο που ανάρτησε στα social media για την κατάσταση της υγείας της. Αν και είχε πάρει εξιτήριο, κρίθηκε αναγκαίο να εισαχθεί ξανά.

Μάλιστα, από το J2US του περασμένου Σαββάτου, έλειπαν μερικοί διαγωνιζόμενοι, όπως η Ελένη Δήμου, η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Μαρίνος Κόνσολος, καθώς διαγνώστηκαν με κορονοϊό.

Παράλληλα, απόντες για προληπτικούς λόγους ήταν και η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ωστόσο, όπως ενημέρωσε ο Νίκος Κοκλώνης και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε θετικός στον ιό.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Δήμου: Ξανά στο νοσοκομείο με κορονοϊό (video)

Κορονοϊός: Τι δείχνει νέα μελέτη για την απώλεια γεύσης και όσφρησης

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021