• LIFE&STYLE

    Ποιοι διάσημοι ξένοι ήρθαν στη Ελλάδα για τις διακοπές τους

    Η Ευγενία Νιάρχου ανάμεσα στον Peter Dundas και τον Evangelo Bousis


    Μπορεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες να έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον χιλιάδων ανθρώπων, φίλων του αθλητισμού και όχι μόνον, τα ελληνικά νησιά όμως κυριαρχούν στις προτιμήσεις των rich and famous της υφηλίου που αποφάσισαν να περάσουν τις διακοπές τους εδώ και το φετινό καλοκαίρι.

    Η θαλαμηγός του Βασιλιά της Σ. Αραβίας ΤUEQ
    Η θαλαμηγός ΤUEQ του Βασιλιά της Σ. Αραβίας

     

    To Yacht Symphony του Bernard Arnault
    To Yacht Symphony του Bernard Arnault

     

    Ο Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας και ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη επέλεξαν το Ιόνιο και οι θαλαμηγοί τους βρίσκονται στην Κεφαλονιά. Στον κόλπο του Αργοστολίου έχουν αγκυροβολήσει οι δύο μεγάλες θαλαμηγοί ή μάλλον τα… δύο πλωτά ανάκτορα.

    Η μια είναι η 80 μέτρων θαλαμηγός TUEQ και ανήκει στην Βασιλική Οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας ενώ η άλλη, η θαλαμηγός SYMPHONY ανήκει στον Bernard Arnault, τον ιδιοκτήτη της LVMH, ο οποίος θεωρείται ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο.

    Κάπου στο Αιγαίο, αρμενίζει και η θαλαμηγός της συζύγου του Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, η οποία, αφού πέρασε από Σαντορίνη, κατευθύνθηκε προς Σποράδες.

    Να μην ξεχνάμε την Αν Χάθαγουεϊ, την Κιμ Καρντάσιαν, τις Κένταλ και Κρις Τζένερ, την Άσλεϊ Γκράχαμ, την Κάιλι Μινόγκ, τη Νάταλι Πόρτμαν αλλα και τον Ματ Ντίλον που πέρασαν από την χώρα μας το φετινό καλοκαίρι, όπως επίσης και τον μαιτρ τη Μόδας, τον Βαλεντίνο, με τον συνεργάτη του, Giancarlo Giammetti.

    O Michael Kors απολαμβάνει περιπατους με πλεούμενο γύρω από την Μήλο.
    O Michael Kors απολαμβάνει περιπάτους με πλεούμενο γύρω από την Μήλο.

     

    O Michael Kors στη Μήλο
    O Michael Kors στη Μήλο

     

    Την Μήλο και την Ύδρα επέλεξε ο Αμερικανός σχεδιαστής Michael Kors, ο οποίος δεν παρέλειψε να ποστάρει φωτογραφίες στο Instagram γοητευμένος από τις εντυπωσιακές παραλίες του νησιού, όπως το Κλέφτικο, και να εξερευνά τα γραφικά χωριά με τα πολύχρωμα σπίτια.

    Στη Μύκονο βρέθηκε και η Jessica Alba που απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά της. Νοίκιασε για μια μέρα ένα σκάφος και έκανε τον γύρο του νησιού και απόλαυσε μπάνιο στα καταγάλανα νερά των μυκονιάτικων παραλιών.

    Όσο για την ζέστη, που εκτός από την Αθήνα είχε κάνει και εκεί έντονη την παρουσία της, βρήκε έναν τρόπο να δροσίζεται κρατώντας ένα ανεμιστηράκι στο χέρι καθώς έκανε τις βόλτες της στα Ματογιάννια.

    Η Ευγενία Νιάρχου ανάμεσα στον Peter Dundas και τον Evangelo Bousis
    Η Ευγενία Νιάρχου ανάμεσα στον Peter Dundas και τον Evangelo Bousis

     

    Τουριστική εμφάνιση για Ευγενία Νιάρχου και Peter Dundas
    Τουριστική εμφάνιση για Ευγενία Νιάρχου και Peter Dundas

    Πέρασαν βέβαια από τα ελληνικά νησιά η Ευγενία Νιάρχου, που φέτος γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Σαντορίνη παρέα με αγαπημένους φίλους της, όπως ο Peter Dundas με τον Ευάγγελο Bousis, και η Beatrice Borromeo που εχει παντρευτεί έναν από τους γιους της Καρολίνας του Μονακό, όπως και η Tatianna Santo Domingo.

    Κάρλα Μπρούνι στην Κύθνο
    Κάρλα Μπρούνι στην Κύθνο
    ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί στην Κύθνο
    Ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, στην Κύθνο

    Την Κύθνο επέλεξαν ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί με την Κάρλα Μπρούνι και ενθουσιάσθηκαν με τις σπεσιαλιτέ του νησιού.

    Σταθερά την Ελλάδα επιλέγουν ο πολιτογραφημένος Έλληνας Τομ Χανκς με τη Ρίτα Γουίλσον που περνούν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στο σπίτι τους στην Αντίπαρο. Φέτος είχαν και πάλι μαζί τους τον Jim Giannopoulos, πρώην Πρόεδρο της Paramount Pictures, και τη σύζυγό του, αλλά και τον βραβευμένο με Όσκαρ Αμερικανό ηθοποιό Matthew McConaughey με την σύζυγό του που πήγαν μάλιστα στην βάφτιση του καλοκαιρού, στην Αντίπαρο, στον εγγόνο του εφοπλιστή Ντίνου Μαρτίνου.

    Εκεί βρέθηκαν επίσης, ο Σταύρος Νιάρχος με την Ντάσα Ζούκοβα που περιμένει και πάλι παιδί από τον γάμο της με τον Έλληνα κληρονόμο του Σταύρου Νιάρχου.

    Επίσης, η Κιάρα Φεράνι και τα παιδιά της, όπως μαρτυρούν τα insta stories της, έφθασαν στη χώρα μας χθες, έκαναν οικογενειακώς το μπάνιο τους και έφαγαν πίτσα στην παραλία. Σήμερα, μετά την πρωινή γυμναστική της ετοιμάζονται πάλι για τις βουτιές τους. Παραμένει άγνωστο σε ποιο ελληνικό νησί βρίσκεται η διάσημη influencer.

    Διαβάστε επίσης:

    Ελληνικό: Βρέθηκε νέα βόμβα του Β’ Παγκοσμίου πολέμου στο πρώην αεροδρόμιο

    Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων: Εγκρίθηκαν δέκα αποσπάσεις στο πλαίσιο του 3ου Έκτακτου Κύκλου Κινητικότητας έτους 2024

    Μητσοτάκης: 8 ποσοστιαίες μονάδες έπεσε η ανεργία από τον Ιούνιο του 2019



    ΣΧΟΛΙΑ