• LIFE&STYLE

    Οι Beckham ανεβάζουν τον πήχη της πολυτέλειας: νέο «πλωτό» παλάτι στο Μαϊάμι αξίας 80 εκατομμυρίων δολαρίων

    Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ

    Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ


    Η David και η Victoria Beckham ετοιμάζονται να προσθέσουν ένα νέο, πολυτελές ακίνητο αξίας 80 εκατομμυρίων δολαρίων στο χαρτοφυλάκιό τους, σύμφωνα με το αρχιτεκτονικό γραφείο που το σχεδίασε. Το ακίνητο βρίσκεται στο Μαϊάμι και η αγοραπωλησία βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

    Το πολυτελές σπίτι στην North Bay Road είναι η ακριβότερη προσθήκη στην ήδη εντυπωσιακή συλλογή ακινήτων του ζευγαριού, η οποία περιλαμβάνει ένα βικτοριανού στυλ αρχοντικό στο Λονδίνο αξίας 31,5 εκατομμυρίων λιρών, ένα διαμέρισμα στον Burj Khalifa στο Ντουμπάι και ένα ρετιρέ στον πύργο One Thousand Museum Tower στο Μαϊάμι.

    Ιστορικό του ακινήτου

    Το συγκεκριμένο ακίνητο είχε αγοραστεί το 2018 για 10 εκατομμύρια δολάρια από τον Niklas de la Motte, έναν κατασκευαστή ακινήτων από τα Hamptons. Το ακίνητο ανακατασκευάστηκε σε μια πολυτελή διώροφη κατοικία 1,325.73 τετραγωνικών μέτρων (14.270 τετραγωνικών ποδιών) από το γραφείο Choeff Levy Fischman Architecture and Design και το 2022 βγήκε στην αγορά σε τιμή οκταπλάσια της αρχικής.

    Choeff Levy Fischman Architecture + Design
    Choeff Levy Fischman Architecture + Design

    Αρχιτεκτονική και σχεδιασμός

    H αρχιτεκτονική της κατοικίας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη φύση και την αίσθηση «πλωτής» κατασκευής, με μια κεντρική πισίνα και μια πισίνα στην είσοδο που αντικατοπτρίζουν το σπίτι. Τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά, όπως η πισίνα που μοιάζει να συνεχίζεται στη θάλασσα, δημιουργούν μια σύνδεση μεταξύ της ιδιοκτησίας και του παραθαλάσσιου μετώπου της.

    Υλικά και αισθητική

    Η χρήση υλικών, όπως το ξύλο από ipe, το μάρμαρο perlato, καθώς και τα σκούρα μπρούντζινα και μεταλλικά στοιχεία, συμβάλλει στη δημιουργία μιας μοντέρνας, τροπικής αισθητικής. Οι ανακλαστικές λίμνες ενισχύουν την αίσθηση ότι το σπίτι αιωρείται πάνω από το νερό, σύμφωνα με τον αρχιτέκτονα Raphael Levy.

    Εσωτερικοί χώροι και ανέσεις

    Η πολυτελής κατοικία διαθέτει γυμναστήριο, σπα, επαγγελματική κουζίνα και κινηματογραφική αίθουσα. Οι εξωτερικοί χώροι περιλαμβάνουν ταράτσα με χώρο για φαγητό, εξωτερική κουζίνα και μεγάλες τζαμαρίες που ενισχύουν την ενοποίηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Οι φοίνικες προσφέρουν ιδιωτικότητα και προστατεύουν από τα αδιάκριτα βλέμματα.

    Choeff Levy Fischman Architecture + Design
    Choeff Levy Fischman Architecture + Design
    Choeff Levy Fischman Architecture + Design
    Choeff Levy Fischman Architecture + Design

    Σύνδεση με τη Νότια Φλόριντα

    Το σπίτι βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το γήπεδο όπου αγωνίζεται η ποδοσφαιρική ομάδα του David Beckham, η Inter Miami FC, και ενισχύει την παρουσία του ζευγαριού στη Νότια Φλόριντα.

    Choeff Levy Fischman Architecture + Design

    Συνοικία και αγορά ακινήτων

    To πολυτελές ακίνητο των 80 εκατομμυρίων δολαρίων ξεχωρίζει στην περιοχή Nautilus, όπου οι μέσες τιμές κατοικιών κυμαίνονται στα 3,4 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με δεδομένα της Redfin.

    Οι David και Victoria Beckham έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή περιουσία, η οποία εκτείνεται πέρα από την καριέρα τους στο ποδόσφαιρο και τη μόδα. Το χαρτοφυλάκιο ακινήτων τους είναι από τα πιο πολυτελή και εκτενή μεταξύ διασημοτήτων, με ακίνητα σε μερικές από τις πιο περιζήτητες περιοχές παγκοσμίως.

    Στην καρδιά του Λονδίνου, το ζευγάρι διαθέτει ένα αρχοντικό αξίας 31,5 εκατομμυρίων λιρών, το οποίο χαρακτηρίζεται από την κλασική βικτοριανή αρχιτεκτονική και την τοποθεσία του σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της πόλης. Η κατοικία στο Λονδίνο είναι μια απόδειξη της αγάπης των Beckham για την παράδοση, συνδυασμένη με μοντέρνες ανέσεις.

    Στο Ντουμπάι, οι Beckham έχουν αγοράσει ένα διαμέρισμα στον ψηλότερο πύργο του κόσμου, τον Burj Khalifa. Το συγκεκριμένο ακίνητο, που βρίσκεται σε έναν από τους πλέον φημισμένους προορισμούς για πολυτέλεια και εκλεπτυσμένη ζωή, αποτελεί ένα κομμάτι του αναπτυσσόμενου χαρτοφυλακίου τους στη Μέση Ανατολή.

    Επιπλέον, το ζευγάρι διαθέτει ακίνητα και στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως ένα ρετιρέ στο One Thousand Museum Tower στο Μαϊάμι, σχεδιασμένο από τη διάσημη αρχιτέκτονα Zaha Hadid. Αυτή η ιδιοκτησία είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης, γεμάτο κομψότητα και σύγχρονες γραμμές, που αντικατοπτρίζει το πάθος των Beckham για τη μοντέρνα αρχιτεκτονική.

    Η προσθήκη του πολυτελούς «πλωτού» αρχοντικού στο Μαϊάμι ενισχύει περαιτέρω την παρουσία τους στη Νότια Φλόριντα, η οποία έχει γίνει ένα κεντρικό σημείο για τους Beckham λόγω της εμπλοκής του David με την ποδοσφαιρική ομάδα Inter Miami FC. Αυτό το ακίνητο, που θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά στην περιοχή, αντικατοπτρίζει το γούστο του ζευγαριού για την υψηλή πολυτέλεια και τη διαχρονική κομψότητα.

    Η οικονομική ισχύς των Beckham δεν προέρχεται μόνο από την καριέρα τους, αλλά και από τις προσεκτικές επενδύσεις τους, τόσο σε ακίνητα όσο και σε επιχειρήσεις. Ο David Beckham έχει εξελιχθεί σε έναν επιτυχημένο επιχειρηματία με μερίδια σε πολλές εταιρείες και εμπορικά σήματα, ενώ η Victoria Beckham έχει χτίσει τη δική της επιτυχημένη μάρκα μόδας.

    Η αφοσίωσή τους στη δημιουργία πλούτου μέσω στρατηγικών επενδύσεων σε ακίνητα και επιχειρήσεις έχει καταστήσει τους Beckham ένα από τα πιο ισχυρά και οικονομικά επιτυχημένα ζευγάρια παγκοσμίως. Η πολυτέλεια και το στυλ τους αντικατοπτρίζονται σε κάθε κίνησή τους, κάνοντάς τους ένα διαρκές σημείο αναφοράς στην παγκόσμια σκηνή της επιχειρηματικότητας και του lifestyle.

    Διαβάστε επίσης:

    Το L+Snow: Το μεγαλύτερο κλειστό χιονοδρομικό κέντρο στον κόσμο που μπήκε στο βιβλίο Γκίνες

    Chateau V: Ένα παραμυθένιο παλάτι στο Κολοράντο εμπνευσμένο από τις Βερσαλλίες (video)



    ΣΧΟΛΙΑ