Ο Κωνσταντίνος και η Άννα-Μαρία με ιδιαίτερη χαρά ανακοίνωσαν τους αρραβώνες του μικρότερου υιού τους πρίγκιπα Φίλιππου με τη βαθύπλουτη κληρονόμο Νίνα Ναστάζια Φλορ (Nina Nastassja Flohr) στην πανέμορφη Ιθάκη, νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.
Ο πατέρας της μέλλουσας νύφης Τόμας Φλορ ίδρυσε και προεδρεύει στην εταιρεία ιδιωτικών τζετ VistaJet ενώ η μητέρα της Καταρίνα Φλορ παραμένει πάντα καλλιτεχνική διευθύντρια του ιστορικού γαλλικού οίκου Fabergé που ίδρυσε η οικογένεια Φαμπερζέ στα τέλη του 19ου αιώνα για να κατακτήσει τον κόσμο με δημιουργίες υψηλής ωρολογοποιίας και τα περίτεχνα πασχαλινά αβγά του.
Η Νίνα, τριάντα ενός ετών, εργάζεται στην εταιρεία του πατέρα της. Ο πρίγκιπας Φίλιππος ως οικονομικός αναλυτής στη Νέα Υόρκη.
Η λήψη των φωτογραφιών πραγματοποιήθηκε από τον πρωτότοκο γιο και φωτογράφο με διεθνή αναγνώριση, πρίγκιπα Νικόλαο.
Λεπτομέρειες σχετικά με το γάμο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: Ποιοι επίσημοι τρέχουν για χάρη της
- FaCad’oro: Η χρυσή αυτοκρατορία και το όνειρο των 56 εκατ. ευρώ που κατέρρευσε
- Τι ώρα ψώνισαν μετοχές οι τολμηροί, πόσο αγόρασε την ΑΧΙΑ ο Ψάλτης, το τηλεφώνημα Παπασταύρου, οι γκρίνιες για τον Κωνσταντακόπουλο, η επιτυχία της Νίκης και το menu των 7 βουλευτών στο prive του Kiku
- Η σιωπή των αμνών: Σε άνοδο η εκτελεστική εξουσία σε πτώση η δημοκρατία
