Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν αρχικά σε δυο ομάδες (μπλε και κόκκινη), ενώ οι δοκιμασίες κάθε εβδομάδα θα είναι τρεις:
Αγαπημένα πιάτα διασήμων: Στη δοκιμασία αυτή θα είναι καλεσμένα γνωστά πρόσωπα από τη showbiz και το χώρο του θεάματος. Ο κάθε διάσημος θα κρατάει μια καρτέλα με το αγαπημένο του πιάτο. Οι παίκτες πρέπει να μαντέψουν ποιο είναι το πιάτο αυτό και βέβαια να το δημιουργήσουν.
Παιχνίδι ερωτήσεων: Ο Έκτορας Μποτρίνι κάνει ερωτήσεις γνώσεων και μαγειρικής από την παγκόσμια γαστρονομία. Οι παίκτες έχουν 15 δεύτερα για να απαντήσουν.
Dinner Service: Για τις υπηρεσίες δείπνου, οι παίκτες προετοιμάζουν το εστιατόριο και αναλαμβάνουν τα πόστα τους. Ένας παίκτης από κάθε ομάδα χρίζεται «ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές». Δεν μαγειρεύει αλλά φέρνει πιάτα, καθαρίζει τις επιφάνειες και κάνει βοηθητικές εργασίες. Αφού ανοίξει το εστιατόριο, γεμίζει από πελάτες, ξεκινούν οι παραγγελίες και αρχίζει το μαγείρεμα. Ο Έκτορας Μποτρίνι έχει την ευχέρεια να αποβάλει όποιον παίκτη θέλει ανά πάσα ώρα και στιγμή αλλά και να τον φέρει όποτε θέλει πίσω. Από τις δοκιμασίες αυτές θα αναδεικνύεται η νικήτρια αλλά και η χαμένη ομάδα.
Η νικήτρια έχει εξασφαλισμένη τη θέση της στην κουζίνα του «Hell’s Kitchen» για ακόμα μία εβδομάδα και κερδίζει κάποιο έπαθλο εκτός κουζίνας και σπιτιού. Η δεύτερη ομάδα όμως εκτός από μια διαδικασία αγγαρείας, θα μπαίνει σε κατάσταση ανάδειξης των δύο πιο αδύναμων παικτών. Στο τέλος, ο Έκτορας Μποτρίνι θα αποφασίζει ποιος από τους δυο θα φύγει και ποιος θα μείνει στην κουζίνα του.
Το μεγάλο έπαθλο
Ο νικητής θα κερδίσει τον τίτλο του Head Chef στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι που έχει βραβευτεί με ένα αστέρι Michelin αλλά και το ποσό των 30.000 ευρώ από το κανάλι. Πρέπει να σημειωθεί πως το εστιατόριο όπου θα γυρίζεται παίζεται το ριάλιτι μαγειρικής είναι υψηλών, προδιαγραφών, συναγωνίζεται δηλαδή επάξια μεγάλες κουζίνες θρυλικών εστιατορίων, κατασκευάστηκε ειδικά για το «Hell’s Kitchen», και εντοπίζεται στο κέντρο της Αθήνας, στην Πειραιώς.
Στον ίδιο χώρο θα βρίσκεται και το σπίτι που θα στεγάζει τους επίδοξους σεφ. Δεν είναι τυχαίο που το κατάστημα και το μαγαζί θα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Ο Έκτορας Μποτρίνι θέλησε οι παίκτες να μένουν κοντά για να είναι κάθε στιγμή σε επιφυλακή. Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο «κόλαση» θα γίνει η ζωή τους προσεχώς…
Οι οντισιόν του γνωστού σεφ με τους συνεργάτες του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, ενώ αυτό το διάστημα γίνονται συνεχή γυρίσματα.
Πηγή: 7 Μέρες TV
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τιμητικές διακρίσεις για τον ΑΝΤ1 στο ξεκίνημα του 2018
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψηφιακή Ακαδημία Γονέων: Μ.Σφακιανάκης, ANT1 και WIND συνεργάζονται για την προστασία των παιδιών στο διαδίκτυο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ANT1: Πύρρειος νίκη τηλεθέασης για το πρώτο μισό της σεζόν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάνος Λασκαρίδης: Επιστροφή στο «κύτταρο» του Ιδρύματος
- Το θέμα των ανισοτήτων είναι επιτέλους στο ευρωπαϊκό ραντάρ
- Σε αχαρτογράφητα νερά οι εταιρείες τεχνολογίας – Ποιοι λένε «Πρώτα η Ευρώπη»
- Χρηματιστήριο: Tι μπορεί να επαναφέρει ακόμα και σήμερα την αγορά, ποια χαρτιά πλήρωσαν την «μήνιν» των πωλητών