array(0) {
}
        
    
Menu
1.27%
Τζίρος: 73.60 εκατ.

Ανδρουλάκης: Από τη μία τσέπη μάς παίρνουν τεράστια πλεονάσματα και στην άλλη μάς βάζουν ένα μικρό κλάσμα μέσω pass

Life & Style

H Νικολέττα Καρρά ξεσπά με αφορμή τον Μαυρίδη: «Αηδία και μόνο»!

Νικολέττα Καρρά
Comments

O τελικός του Nomads μας αποκάλυψε και τον ιερό σκοπό που ο Γιώργος Μαυρίδης δέχτηκε να μπει στο παιχνίδι. Ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist ήταν αρνητικός όταν του έγινε η πρόταση, ωστόσο, στην συνέχεια όπως αποκάλυψε είπε το «ναι» με τον όρο όλες οι αμοιβές του να πήγαιναν για την ανακαίνιση της παιδικής ογκολογικής πτέρυγας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Όταν αποκαλύφθηκε στον αέρα του παιχνιδιού η φιλανθρωπική πράξη του παρουσιαστή, πολλοί έσπευσαν να τον συγχαρούν μέσω των social media. Βέβαια, υπήρξαν και κάποιοι που «έριξαν» τα βέλη τους στον Γιώργο Μαυρίδη για την κίνηση του αυτή.

Ανάμεσα στους υποστηρικτές του, που ένιωσαν την ανάγκη να τον επαινέσουν για την πράξη του, ήταν και η Νικολέττα Καρρά. Η ηθοποιός αρχικά έδωσε τα συγχαρητήρια της στον παίκτη του Nomads, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε σε όσους τον σχολίασαν αρνητικά.
«Φαίνεται γι’ άλλη μια φορά η ποιότητα της ψυχής κάποιων που ακόμα και τώρα βρίσκουν λόγους να βρίσουν και να μειώσουν κάποιον που έκανε μια τόσο ωραία κίνηση. Δεν θα αλλάξουμε ποτέ, αηδία και μόνο», έγραψε η ηθοποιός.

Δείτε τα σχόλια της Νικολέττας Καρρά:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης: Από τη μία τσέπη μάς παίρνουν τεράστια πλεονάσματα και στην άλλη μάς βάζουν ένα μικρό κλάσμα μέσω pass
Σε φάση risk-on η Wall Street
Volvo EX90: To κορυφαίο πολυτελές αυτοκίνητο στον κόσμο
Πάτρα: Σε διευκρινίσεις για την εφημερία της γιατρού που τραυματίστηκε σε σύγκρουση με τρένο προχώρησε η 6η ΥΠΕ
Κλάους Σβαμπ: Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ξεκινά έρευνα εναντίον του
Ανάστροφη Αρθροπλαστική Ώμου: Σύγχρονη λύση για πολύπλοκα προβλήματα
Η κίτρινη Ferrari F50 του Ralph Lauren στο σφυρί
Βουτιά 58% στις αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων bulkers το πρώτο τρίμηνο του 2025
Γιάννης Βρέντζος: «Με την είσοδό της στο Χ.Α. η Ater Ego Media άνοιξε τον δρόμο στον κλάδο»
Κικίλιας από Μυτιλήνη: Ανακοίνωσε προσλήψεις προσωπικού και ενίσχυση του Λιμενικού Σώματος