• LIFE&STYLE

    H Charlize Theron λέει j’ adore στη μαγευτική Ελούντα (pics)


    Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Πέμπτη η διάσημη ηθοποιός Charlize Theron. Φέτος το καλοκαίρι, όπως και κάθε χρόνο,  τα ελληνικά νησιά έχουν την τιμητική, με πολλούς σταρ του διεθνούς jet set να τα επιλέγουν για τις διακοπές τους. Στην Κρήτη, λοιπόν και συγκεκριμένα στην Ελούντα, βρίσκεται η Χολιγουντιανή σταρ. Κατέφθασε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου με πτήση της Aegean και μεταφέρθηκε με πουλμανάκι της Sky service στο Λασίθι. Μαζί της ήταν φυσικά τα δυο της παιδιά, ο Jackson και η August. Αναμφισβήτητα, οι διακοπές της στο νησί αποτελούν μια ακόμα διαφήμιση για την Ελλάδα.

    Η 41χρονη ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της στη χώρα μας, δειπνώντας στο εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου Porto Elounda, όπου και μένει. Μάλιστα, φάνηκε ιδιαίτερα γενναιόδωρη και όχι μόνο έκανε λογαριασμό 16.000€, αλλά άφησε και tip στους σερβιτόρους ύψους 300€. Όσοι την είδαν από κοντά, κάνουν λόγο για μια απλή και προσγειωμένη γυναίκα, που δεν θυμίζει σε τίποτα τις τυποποιημένες κινηματογραφικές ντίβες του Hollywood.

    theron

    theron theron

    H Charlize Theron είναι μια από τις πιο γοητευτικές παρουσίες του Hollywood και μετρά πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες στο βιογραφικό της. Γεννημένη στην περιοχή Benoni της Ν. Αφρικής, η ηθοποιός δεν είχε καθόλου εύκολη παιδική ηλικία, αφού στην ευαίσθητη ηλικία των 16, είδε τη μητέρα της να πυροβολεί και να σκοτώνει τον βίαιο πατέρα της.

    Έχει ασχοληθεί με το μπαλέτο και το μόντελινγκ, όμως, ο χώρος της υποκριτικής την κέρδισε. Έχει συμμετάσχει σε μερικές από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες, όπως είναι η ταινία Snow White and the huntsman, το Monster, για το οποίο πήρε και Όσκαρ και το Mad Max. Κατά καιρούς, έχει απασχολήσει τα μέσα με την πολυτάραχη προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον επίσης ηθοποιό Sean Penn. Έχει κάνει πολλές φωτογραφίσεις για πασίγνωστα περιοδικά, ενώ αποτελεί και τη μούσα του οίκου Dior. Δικαίως, λοιπόν, θεωρείται μια από τις πιο όμορφες και sexy παρουσίες και οι παρακάτω φωτογραφίες το αποδεικνύουν.

    charlize theron

    charlize theron charlize theron charlize theron charlize theron charlize theron

    CHARLIZE THERON charlize theron charlize theron charlize theron charlize theron charlize theron charlize theron 8

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/vasilissa-tou-tenis-serena-williams-mas-mii-ta-plousia-prosonta-tis-ston-kosmo-tou-twerking-video/66502

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/low-cost-moda-epiase-korifi-zara-ke-hm-anamesa-sta-megalitera-emporika-katastimata-tou-kosmou/66517



    ΣΧΟΛΙΑ