ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η συνεργασία του Νίκου Καρβέλα με το Epsilon όπως όλα δείχνουν πρόκειται να λυθεί… στις δικαστικές αίθουσες. Όπως αναφέρθηκε στο Happy Day, μετά από μία συνάντηση των δύο πλευρών στην οποία φαίνεται πως ήταν παρούσα και η Αννίτα Πάνια (προκειμένου να ηρεμήσει τα πνεύματα), η διοίκηση του καναλιού έστειλε αγωγή στον διάσημο μουσικοσυνθέτη με την οποία διεκδικεί -σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης εκπομπής- αποζημίωση ύψους 500 χιλιάδων ευρώ!
Όπως είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης, που ανέλυσε το ρεπορτάζ, με τη συγκεκριμένη αγωγή φαίνεται πως το κανάλι κατηγορεί τον Νίκο Καρβέλα για συμπεριφορά που κατέλυε τους όρους της διεξαγωγής του show με αποτέλεσμα να υποβαθμιστεί η τηλεοπτική εικόνα της εκπομπής και γενικότερα η πορεία του Star Academy.
https://youtu.be/K1coClhSFsc
Στην εκπομπή, μάλιστα, αναφέρθηκε πως είχε προηγηθεί εξώδικο του καναλιού προς τον Νίκο Καρβέλα, συγκεκριμένα την Πέμπτη, που τον καλούσε να συμμορφωθεί και να εκτελέσει τα καθήκοντά του ως κριτής στην επιτροπή του Star Academy, γεγονός που μάλλον δυναμίτισε το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών με αποκορύφωμα την τηλεοπτική ρήξη του Σαββάτου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Star Academy: Το μπλόκο της Endemol, τα κόλπα του Μένιου και το «Super» τηλεοπτικό φιάσκο της χρονιάς
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μένιος Φουρθιώτης: Η απάντηση του Mononews στο εξώδικό του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κίνα: Οι εταιρείες της Ν. Κορέας να μην εξάγουν προϊόντα με σπάνιες γαίες της Κίνας σε αμυντικές εταιρείες των ΗΠΑ
- ΤτΕ: Πλεόνασμα 90 εκατ. ευρώ για το ταξιδιωτικό ισοζύγιο τον Φεβρουάριο – Στα 600 εκατ. ευρώ οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο
- Δήμητρα Κούστα: Εντυπωσιακή εμφάνιση με μπικίνι στις Φιλιππίνες – Μαζί της και η Άννα Βίσση (pics)
- Κρεμλίνο: Ο Πούτιν είναι ανοιχτός σε επαφές με τους Ουκρανούς για την κατάπαυση πυρός
