• LIFE&STYLE

    Glamorous Mykonos: Και η παρέλαση των celebrities στο “πριγκιπάτο” συνεχίζεται…

    • NewsRoom


    Το κόκκινο χαλί στρώθηκε και φέτος στη Μύκονο! Πλήθος ξένων celebrities δίνει δυναμικό παρών στο νησί των ανέμων, με τα φλας των paparazzi να παίρνουν φωτιά. Φέτος το κυκλαδίτικο νησί είχε και μία έξτρα δόση glamour, καθώς την επέλεξαν για το γάμο τους η Ann Beatriz Barros με τον Ελληνοαιγύπτιο δισεκατομμυριούχο Kamir El Chiaty. Πολυτελείς θαλαμηγοί, ελικόπτερα και ιδιωτικά jet κατέφθασαν στο νησί για τον γάμο που, αν αληθεύουν οι φήμες, στοίχισε πάνω από πέντε εκατομμύρια ευρώ!

    barros - gamos 33

    barros - gamos 2

    Στον γάμο μεταξύ άλλων ήταν καλεσμένη και η Alessandra Ambrossio, η οποία ξετρέλανε τους πάντες στο νησί. Η Αlessandra ήταν η κουμπάρα του ζευγαριού, πέρα από το γάμο όμως, με τις αναρτήσεις της στα social media έκανε τρελή διαφήμιση στις ομορφιές της Μυκόνου. Μετά τον γάμο, το αγγελάκι της Victoria Secret χωρίς κοσμικές εμφανίσεις πια, περνάει τη μέρα της στις παραλίες του νησιού, συνεχίζοντας τις διακοπές μαζί με την οικογένειά της.

    ambrossio1

    ambrossio 5

    Εκτός από τον γάμο και το πάρτι του γάμου που ακολούθησε, έγινε και πάρτι γενεθλίων στη Μύκονο. Η Lindsay Lohan γιόρτασε τα 30 της χρόνια στο νησί και παρέμεινε αρκετές μέρες με τον αρραβωνιαστικό της, Egor Tarabasov. Παιχνίδια στη θάλασσα, φιλιά και αγκαλιές στην αμμουδιά ξεχώρισαν από την παρουσία της διάσημης ηθοποιού στο νησί και απαθανατίστηκαν από το φωτογραφικό φακό.

    Lindsay Lohan hits the beach

    Lindsay Lohan hits the beach

    Η χρυσή κληρονόμος, Paris Hilton, ταξίδεψε μέχρι το κυκλαδίτικο νησί με το ιδιωτικό της τζετ και έπειτα επιβιβάστηκε σε ελικόπτερο για να μεταβεί στο ξενοδοχείο της στην Ελιά. Ο φακός του Mykonos Live TV την απαθανάτισε να κάθεται στο πάτωμα με ένα μπουκαλάκι νερό στο χέρι και να προσπαθεί να βρει το διαβατήριό της!

    Paris-Hilton-

    paris hilton 4
    Tο sexy αγγελάκι της Victoria’s Secret, Adriana Lima, κάνει τις διακοπές του και ξεσηκώνει τη Μύκονο με την εμφάνιση της. Άλλοτε με φίλους, άλλοτε μόνη, βρίσκεται στο νησί των Ανέμων, όπου ήταν καλεσμένη στο γάμο της Ana Beatriz Barros. Όταν μάλιστα εθεάθη στο πλάι του Γερμανού ποδοσφαιριστή Sami Khedira, oι φήμες και τα κουτσομπολιά πήραν φωτιά!

    adriana-lima-red-bikini-mykonos-2016

    lima

    Αλλά και η Tamara Ecclestone, κληρονόμος του δισεκατομμυριούχου -και διευθύνοντος σύμβουλου του Formula 1 group- Bernie Ecclestone, επέλεξε τη Μύκονο για τις διακοπές της, μαζί με την μικρή της κόρη Sophia.

    tamara 5

    tamara

    Στη Μύκονο για διακοπές βρίσκεται και ο Gerard Butler. Ο γνωστός ηθοποιός απολαμβάνει την ημέρα τις παραλίες στο νησί των ανέμων, ενώ το βράδυ διασκεδάζει σε γνωστά κλαμπ. Η κάμερα τον συνέλαβε στο πάρτι του γνωστού DJ Solomum. Ο 46χρονος ηθοποιός του Hollywood διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

    batler 56

    batler

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/pippa-middleton-epitelous-pantrevete-pios-ine-o-eklektos-tis-kardias-tis/62218



    ΣΧΟΛΙΑ