• LIFE&STYLE

    Γιώργος Λιάγκας, τα τρία… καλά της μοίρας του: Συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, βίλα στην Τήνο και νέος έρωτας

    Γιώργος Λιάγκας

    Γιώργος Λιάγκας


    Το κοκαλάκι της νυχτερίδας κρατά στα χέρια του αυτές τις ημέρες ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος την Τρίτη το βράδυ, εθεάθη να διασκεδάζει με δύο καλούς του φίλους σε μια πλήρη «ψαροκατάσταση» στο «Μπαρμπουνάκι» της Βουλιαγμένης.

    Οι τρεις φίλοι σε ιδιαίτερα χαλαρή ατμόσφαιρα μεταπηδούσαν εύκολα από τη σοβαρή συζήτηση σε περιπαικτικά σχόλια και γέλια και όλα έδειχναν ότι ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είχε κάθε λόγο να το… γιορτάζει.

    Πράγματι το επόμενο πρωινό, και ενώ οι τηλεοπτικές στήλες ασκούσαν πιέσεις όλο αυτό τον καιρό εκφράζοντας την απορία γιατί δεν υπογράφει το κανάλι με το «ισχυρό του χαρτί», ήρθε η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον παρουσιαστή της αναφέροντας ότι «διαθέτει οξυδερκή ματιά, ευθύτητα και τηλεοπτικό πάθος.»

    Αν και το κανάλι δεν διευκρινίζει πώς ακριβώς συνεχίζει ο Γιώργος Λιάγκας στο πρόγραμμα είναι κάτι περισσότερο από δεδομένο ότι θα διατηρηθεί στη θέση του στο «Πρωινό».

    Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες ο Γ. Λιάγκας διεκδικεί και την παρουσίαση μιας εκπομπής σε φορμά του εξωτερικού με στοιχείο της συνέντευξης.

    Δεν είναι, ωστόσο, μόνο αυτός ο λόγος που Γ. Λιάγκας δείχνει και είναι πανευτυχής.

    Στα χέρια του φαίνεται πως πέρασε η βίλα του εκλιπόντος βιομηχάνου στον χώρο των αλλαντικών, Παναγιώτη Νίκα, στην Τήνο.

    Το ακίνητο στο νησί των Κυκλάδων βγήκε σε πλειστηριασμό προς 458.000 ευρώ, με τον γνωστό παρουσιαστή να δίνει… δύο ευρώ περισσότερα από την αρχική τιμή, δηλαδή 458.002 ευρώ και να γίνεται ο νέος ιδιοκτήτης.

    Το ακίνητο, λένε όσοι το έχουν δει, ήταν εγκαταλελειμμένο πολλά χρόνια και θα χρειαστεί «γενναία» ανακαίνιση.

    Τρίτωσε το καλό

    Το καλό πάντως «τριτώνει» για τον Λιάγκα καθώς πρόσφατα η προσωπική του ζωή άνοιξε προς έναν νέο έρωτα με τη Μαρία Αντωνά, ενώ για το φλερτ ο ίδιος μιλάει προς το παρόν μόνο με υπαινιγμούς.

    Πιο συγκεκριμένα, χθες (Τετάρτη 5/6) το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι την περασμένη Δευτέρα (4/6) έκανε κάτι μοναδικό:

    Πήρε το τζετ σκι του και για ένα 6ωρο, από τις 3 μ.μ. που έφυγε από το κανάλι μέχρι τις 9 το βράδυ τριγυρνούσε στα κοντινά νησάκια.

    «Μόνος σου;» τον ρωτούσαν οι συνεργάτες του.

    Ακολουθεί ο αποκαλυπτικός διάλογος:

    •  «Παιδιά χθες έκανα κάτι μοναδικό. Πήρα το ένα τζετ σκι Yamaha που έχω και πήγα έκανα βόλτες γύρω γύρω και γύρισα 9 το βράδυ. Από τις 3.»
    • «6 ώρες όργωνες τα κύματα;» (τον ρωτά η Άρια Καλύβα)
    • «Όχι έπιανα νησιά. Εχει νησιά γύρω γύρω» (της απαντά με βλέμμα βαθύ λαχταρώντας την επόμενη ερώτηση)
    • «Δεν είναι επικίνδυνο να είσαι μόνος σου; Σε τέτοιο ταξίδι;» (πήρε σήμα ο Τεργιάκης και το πήγε κατευθείαν στο ζουμί της υπόθεσης)
    • «Ε, κοίτα το ταξίδι της ζωής θέλω να ξέρετε είναι μοναχικό. Είναι ψευδαίσθηση ότι κάποιες φορές έχουμε ανθρώπους δίπλα μας. Ο βίος είναι μοναχικός… Θέλετε να ρωτήσετε κάτι άλλο;»… και έκοψε εκεί την κουβέντα.

    Διαβάστε επίσης:

    Reuters: Πράσινο φως από την ΕΚΤ στις ελληνικές τράπεζες για διανομή μερίσματος

    Γιάννης Κούστας: «Κόκκινη κάρτα» σε πλοίο της Danaos στην Αυστραλία

    Δικαστική απόφαση βόμβα: Τα McDonald’s έχασαν το σήμα «Big Mac» στην ΕΕ



    ΣΧΟΛΙΑ