• LIFE&STYLE

    Γιώργος Λιάγκας-Μαρία Αντώνα: Η φημολογούμενη σχέση και το σπίτι στη Γλυφάδα

    • NewsRoom
    Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά

    Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά


    Σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής εθεάθησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά, πυροδοτώντας φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

    Όλα άρχισαν από την εκπομπή Γεια Σου στον ΣΚΑΪ, όπου συζητήθηκε ότι η Μαρία Αντωνά γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή και βρίσκεται σε σχέση με πασίγνωστο τηλεοπτικό πρόσωπο.

    «Η Μαρία Αντωνά έχει νοικιάσει ένα νέο σπίτι στην Άνω Γλυφάδα, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι και η Μαρία έχει προχωρήσει τη ζωή της και την έχουν δει άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, σε βραδινή έξοδο, σε κοινή παρέα με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο» είχε πει η Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή Γεια Σου.

    «Επιβεβαιώνω, είναι ένας άνθρωπος πολύ γνωστός και είναι στον χώρο της τηλεόρασης. Είναι γνωστός και πολύ επιτυχημένος. Είναι μπροστά στις οθόνες, είναι δημοσιογράφος και παρουσιαστής. Μπορεί να είναι μια φιλία που μόλις ξεκίνησε» είχε συμπληρώσει δημοσιογράφος της εκπομπής.

    Στη συνέχεια ο Νάσος Γουμενίδης έγραψε πως το πρόσωπο αυτό είναι ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ δημοσίευσε και την επίμαχη φωτογραφία που προβλήθηκε σήμερα στο Happy Day στον Alpha.

    Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρουσίασε ένα ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Νάσου Γουμενίδη, ο οποίος εξασφάλισε μια φωτογραφία από την πρόσφατη έξοδο του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά σε γνωστό εστιατόριο της παραλιακής.

    Στην παρέα τους βρέθηκαν ο Πάνος Καλλίδης με τη σύζυγό του, αλλά και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, σύντροφος του επιχειρηματία, Κώστα Πηλαδάκη.

    Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια του Happy Day τόνισε πως δεν γνωρίζει αν οι δυο τους είναι ζευγάρι, ωστόσο δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως αυτή είναι μια από τις ελάχιστες φορές που έχουμε δει τον Γιώργο Λιάγκα σε δημόσια εμφάνιση με γυναίκα, μετά το διαζύγιό του από τη Φαίη Σκορδά.

    Δείτε το βίντεο από το Happy Day:

    Δείτε το βίντεο από το Γεια Σου:

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Γιώργος Λιάγκας απέκτησε σε πλειστηριασμό τη μεζονέτα του Παναγιώτη Νίκα στην Τήνο

    Οι μεταγραφές στην τηλεόραση, ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και πόσα λεφτά παίρνουν οι παρουσιαστές

    Maestro: Οι αρχές εντοπίζουν το πτώμα του Χαράλαμπου



    ΣΧΟΛΙΑ