• LIFE&STYLE

    Γιώργος Λιάγκας: Η Μαρία Αντωνά ήταν μέσα στο σπίτι την ώρα της πυρκαγιάς

    • NewsRoom
    Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά

    Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά


    Μεγάλες υλικές ζημιές υπέστη το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στα νότια προάστια, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Τρίτης.

    Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το ύψος της ζημιάς στον πρώτο όροφο της μεζονέτας ανέρχεται στα 50.000 ευρώ.

    Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το Happy Day, έγινε γνωστό ότι την ώρα της πυρκαγιάς μέσα στο σπίτι ήταν και η σύντροφος του παρουσιαστή, Μαρία Αντωνά.

    «Υπήρχε και άλλος αυτόπτης μάρτυρας, δεν ήταν μόνος στο σπίτι ο Γιώργος Λιάγκας, ήταν και η Μαρία Αντωνά. Η Μαρία μάλλον κοιμόταν, δεν έχει λόγο να ξυπνήσει τόσο πρωί.

    Τελικά ο Γιώργος κοιμήθηκε στο υπόγειο, γιατί ούτε στο ισόγειο μπορούσε να κοιμηθεί, παρόλο που η ζημιά έγινε στον όροφο.

    Η Μαρία σοκαρίστηκε από τη φωτιά. Επειδή βγαίνουν τίτλοι μετά, θέλω να πω ότι η Μαρία έχει και το δικό της σπίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ στο Happy Day.

    Σημειώνεται ότι ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 διαβεβαίωσε πως υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές και έδωσε μία σύντομη περιγραφή του συμβάντος.

    Η φωτιά φαίνεται πως ξεκίνησε από έναν ηλεκτρολογικό πίνακα στο υπνοδωμάτιο του πρώτου ορόφου και μέσα σε 8 λεπτά οι άνδρες της πυροσβεστικής είχαν καταφτάσει στο σημείο.

    Δείτε το βίντεο από το Happy Day:

    Δείτε το βίντεο από το Πρωινό:

    Διαβάστε επίσης:

    Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε φωτιά στο σπίτι του (video)

    Παραίτηση «βόμβα» δημοσιογράφου από το Mega Channel

    Το μεγάλο πάρτι της «Art Athina» στο Athénée



    ΣΧΟΛΙΑ