ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε νέα δημόσια έξοδο «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την Μαρί Κωνσταντάτου και τον Γιάννη Κεντ.
Το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου απόλαυσε την μοναδική Μαρινέλλα σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Νανούρη, σε ενορχήστρωση και διεύθυνση της Συμφωνικής Ορχήστρας «ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΑ», Αλέξιου Πρίφτη.
Η Μαρί Κωνσταντάτου και ο γνωστός θεατρικός παραγωγός, οι οποίοι βρίσκονται σε σχέση τον τελευταίο χρόνο, προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους, ωστόσο όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι μιλούν για έναν μεγάλο έρωτα.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για τη δεύτερη από τις δύο προγραμματισμένες και sold out συναυλίες της κορυφαίας Ελληνίδας καλλιτέχνιδας, η οποία ήταν αφιερωμένη στον εορτασμό των 30 ετών προσφοράς στα παιδιά και την κοινωνία, του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο.
Το παρών έδωσαν πολλά άτομα από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό χώρο.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισπανία – Μπλακ άουτ: Αδύνατο να αποκατασταθεί πλήρως τη Δευτέρα η κυκλοφορία στο σιδηροδρομικό δίκτυο
- SKY express: Aύξηση 10% στη συνολική επιβατική κίνηση στο α’ τρίμηνο
- ΕΡΤNEWS: Μεγάλη τηλεθέαση είχε η απευθείας μετάδοση της εξόδιου ακολουθίας του Πάπα Φραγκίσκου
- Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Με πήρε αγκαλιά όταν έχασα το δεύτερο μωρό μου – Η συγκινητική ανάρτηση
