Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Ο Γιάννης Κούστας με τη σύζυγό του, Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα

Ο Γιάννης Κούστας με τη σύζυγό του, Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα

Στον έβδομο ουρανό βρίσκονται ο Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα, μετά τον ερχομό του τρίτου παιδιού τους.

Ο εφοπλιστής της Danaos Shipping υποδέχτηκε με τη σύζυγό του ένα υγιέστατο αγοράκι, το μεσημέρι της Δευτέρας 7ης Οκτωβρίου.

Το σαλόνι του νοσοκομείου «πλημμύρισε» από συγγενείς του ζεύγους, οι οποίοι έσπευσαν να καλωσορίσουν το νέο μέλος της οικογενείας και να συγχαρούν τους ευτυχισμένους γονείς.

Η πρώτη φωτογραφία που βλέπει το φως της δημοσιότητας αποτυπώνει την απόλυτη ευτυχία.

Το βρέφος βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας του, με τον υπερήφανο μπαμπά να βρίσκεται στο πλευρό της, κρατώντας τρυφερά τα ποδαράκια του.

Και το όνομα αυτού… Γιάννης

Όπως πληροφορείται το mononews.gr, το νεογέννητο μωρό θα πάρει το όνομα του πατέρα του, ακολουθώντας την αγγλοσαξωνική παράδοση.

Νονά του θα είναι η στενή φίλη του ζευγαριού, Άννα Βίσση. Μάλιστα, ο John Junior ήρθε στον κόσμο σχεδόν υπό τους ήχους της απόλυτης Ελληνίδας σταρ, αφού οι γονείς του λίγες ώρες πριν παρευρέθηκαν στη συναυλία της Βίσση στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο!

Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει δύο κοριτσάκια, την 6χρονη Κατερίνα και την 3χρονη Στεφανία.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για το 7ο παιδί του γνωστού εφοπλιστή, καθώς έχει αποκτήσει δύο γιους από τον γάμο του με την Κλοντίν Καρμπονάρο και δύο κόρες από τον γάμο του με την ηθοποιό Σοφία Γιαννικοπούλου.

Δείτε τη φωτογραφία:

Η πρώτη φωτογραφία του ζεύγους Κούστα με τον νεογέννητο John Junior

Τους τελευταίους μήνες και καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Δήμητρα Κούστα κρατούσε χαμηλό προφίλ και αυτός ήταν και ο λόγος που λιγόστεψαν οι φωτογραφίες στα πάρτυ και τα social media.

Άννα Βίσση και Δήμητρα Κούστα.
Η κ. Κούστα κρύβεται επιμελώς πίσω από το τραπεζάκι της φωτογραφίας

Τελευταίο κοσμικό event στο οποίο έδωσε το «παρών» ήταν στις αρχές Ιουνίου στο πάρτυ του Γιάννη Κούστα, με αφορμή τα Ποσειδώνεια, αλλά και τα γενέθλιά του που συνέπεσαν.

Το καλοκαίρι το ζεύγος πέρασε χρόνο στα ελληνικά νησιά και τα τουρκικά παράλια πάνω στο υπερπολυτελές yacht «Belita», όνομα που προέρχεται από τον συνδυασμό των χαϊδευτικών ονομάτων τους.

Άννα Βίσση και Δήμητρα Κούστα

Μεταξύ των νησιών που επισκέφτηκαν μαζί με την Άννα Βίσση και τη Σοφία Καρβέλα ήταν η Λέρος, η Πάτμος, η Αντίπαρος και το Μπόντρουμ. Είχε προηγηθεί και ένα ταξίδι στην Βαρκελώνη.

Η Σοφία Καρβέλα με τα παιδιά της, η Άννα Βίσση και ο Γιάννης Κούστας

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το νέο τους σπίτι των 3.000 τ.μ. – 9 αποκλειστικές φωτογραφίες

Δήμητρα Κούστα: Από τις thigh high μπότες στα χρυσά σανδάλια – Τι επιλέγει το απόλυτο it girl της κοσμικής Αθήνας

Με την Άννα Βίσση στο freak show του Jean Paul Gaultier