ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η παρακάτω συνταγή ανήκει στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου:
Υλικά Συνταγής
- 100 γραμ. ταραμάς άσπρος
- 8 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 2 κ.σ άνηθος ψιλοκομμένος
- 1 κ.σ δυόσμος ψιλοκομμένος
- 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο σε νερό
- πιπέρι
- αλεύρι για το τηγάνισμα
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ξεκινάμε τους ταραμοκεφτέδες, βάζοντας λίγο λάδι στο τηγάνι για να σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια. Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε τον άνηθο, το δυόσμο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το μείγμα στο ψωμί και ρίχνουμε μέσα και τον ταραμά (αφού τον ξεπλύνουμε πρώτα με νερό). Ζυμώνουμε τα υλικά, πλάθουμε τους κεφτέδες και τους αλευρώνουμε.
Βάζουμε το λάδι να κάψει σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε μέσα τους κεφτέδες. Μόλις ψηθούν καλά και από τις δύο πλευρές, τους βγάζουμε σε μια πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί και τους σερβίρουμε ζεστούς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς να φτιάξετε την πιο γευστική (και νηστίσιμη!) σαλάτα με φασόλια και σως
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φάβα του Άκη Πετρετζίκη για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- FinTech: Σε φάση έντονης ανάπτυξης στην Ελλάδα – Οι κύριοι παράγοντες
- Κωνσταντίνος Φουντάς: Το νέο «αφεντικό» του Cern μιλά για το σωματίδιο του Θεού, τον πυρηνικό πόλεμο, τα πανεπιστήμια
- Πώς τα ελληνικά πανεπιστήμια μπαίνουν στο ραντάρ των διεθνών φοιτητών
- Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok για Gigabit Voucher: 379.000 νοικοκυριά και ΜμΕ θα αποκτήσουν συνδέσεις υπερυψηλών ταχυτήτων